ZAPLAKALA U EMISIJI: Tina Ivanović se totalno slomila pred kamerama, o jednoj temi joj je teško da priča

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 22:55

TINA Ivanović jedna je od retkih pevačica na javnoj sceni koja je uspela da izgradi uspešnu karijeru i privuče veliku pažnju javnosti, a istovremeno sačuva skladan brak.

ЗАПЛАКАЛА У ЕМИСИЈИ: Тина Ивановић се тотално сломила пред камерама, о једној теми јој је тешко да прича

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

O svojoj jačoj polovini veoma retko govori, ali oni koji poznaju nju i Zvezdana tvrde da imaju fantastičan odnos na kojem bi im mnogi pozavideli.

-Mi smo se tako brzinski verili i venčali, sve je to išlo baš baš brzo. Zabavljali smo se par godina, ali mogu da kažem da imam tu privilegiju da imam pravog zaštitnika pored sebe. Ne u fizičkom smislu, nego da mi daje podršku, da se pored njega osećam kao dama- rekla je ponosno Tina.

Foto: Instagram/

Mnogi komentarišu da Tina nikada bolje nije izgledala te je pevačica otkrila recept njene mladolikosti.

Foto: Instagram/tina_ivanovic_official

-Partner je zadužen za to. Žena ipak treba da bude malo pametna i mudra. Na primer kada su dvoje ljudi u braku, kada dođe do čarke, moraš nekad da povučeš ručnu, da prećutiš dok se to ne slegne, a posle vratiš - našalila se pevačica.

„Jutro je pametnije od noći“ definitivno je rečenica kojom se Tina oduvek vodila, ne samo u ljubavnim odnosima već i tokom dugogodišnje karijere.

-Ja umem da ćutim i po dva, tri dana, ne progovorim uopšte. Tada muž i ja fino funkcionišemo, samo što ne pričamo.Nekad on prvi popusti, nekad ja, ali mislim da je sve to normalno- objasnila je kroz smeh, a potom se prisetila svojih početaka na estradnoj sceni, koji nisu bili ni malo laki.

Ona je potom zaplakala kada je progovorila o etiketama koje su joj svojevremeno kačili.

(Grand)

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PROVERAVALA SAM MARKU TELEFON: Kaća Grujić o nesuglasicama sa Gobeljom