ŠVARCENEGER NIJE TREBALO DA GLUMI TERMINATORA: Otkrio ko je bio prvi izbor - nije bio "mašina za ubijanje", pa ubio svoju ženu

Novosti online

07. 06. 2023. u 11:07

ARNOLD Švarceneger je otkrio da je bivši NFL igrač O. Džej Simpson zamalo preuzeo kultnu naslovnu ulogu u Terminatoru, ali producenti nisu bili uvereni da će gledaoci filmova moći da ga vide kao "mašinu za ubijanje".

ШВАРЦЕНЕГЕР НИЈЕ ТРЕБАЛО ДА ГЛУМИ ТЕРМИНАТОРА: Открио ко је био први избор - није био машина за убијање, па убио своју жену

Foto: Profimedia

Švarceneger je ovo otkrio u novoj dokumentarnoj seriji Arnold, koja govori o njegovom životu, njegovoj veoma uspešnoj glumačkoj karijeri i njegovom prelasku u politiku početkom 2000-ih. U dokumentarnoj seriji, Švarcenegeru se pridružuje reditelj Terminatora Džejms Kameron da se osvrne na to kako je Švarceneger postao tako kultna figura kasnih 1970-ih.

Kameron je podsetio da je Majk Medavoj, suosnivač Orion pikčrsa, koji je distribuirao film, smanjio glumačku ekipu na Simpsona kao Terminatora i Švarcenegera kao borca pokreta otpora Kajla Riza.

- Majk Medavoj mi je rekao da su sve uloge za film postavljene. "Sve sam sredio. O. Džej Simpson i Arnold Švarceneger." Rekao sam: "Pa koji je koji?" Ta dva imena su mi jednostavno zvučala tako pogrešno - priseća se Kameron i dodaje da ga je, kada je upoznao Švarcenegera, odmah zapanjio njegov izgled.

- Samo sedim i gledam u njega. To je kao kada se zvuk utiša i samo vidim kako svetla ulaze kroz prozor i udaraju u njegovo lice kada se vrata otvore. Pomislio sam, on ima jedno pakleno lice - rekao je Kameron. Švarceneger se potom prisetio kako "niko" u Orion pikčrsu nije bio ubeđen da Simpson može da igra robota ubicu.

- Tokom našeg razgovora postalo je jasno da niko nije bio navučen na O. Džej Simpsona koji igra Terminatora jer se on ne može prodati kao mašina za ubijanje - rekao je glumac.

Samo deceniju nakon što je Terminator objavljen, Simpson je bio u centru "suđenja veka" kada je optužen za ubistvo svoje bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana 1994. godine.

Bivši igrač američkog fudbala je umešan u zločin zahvaljujući forenzičkim dokazima, uključujući krvavu rukavicu. Dok je Simpson oslobođen optužbi za zločin 1995. godine, građanska tužba protiv Simpsona 1997. godine utvrdila je da je zvezda odgovorna za smrt.

BONUS VIDEO: "OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA" - Barbara Bobak u emisiji "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna