BARBARA BOBAK: Trudim se da ostanem normalna i da nikada ne zaboravim svoju ulogu, ja sam ipak zabavljač (VIDEO)

Novosti Onlajn

05. 06. 2023. u 18:40

FOLK ZVEZDA Barbara Bobak gošća je trinaestog izdanja emisije "Sa zvezdama na ti".

БАРБАРА БОБАК: Трудим се да останем нормална и да никада не заборавим своју улогу, ја сам ипак забављач (ВИДЕО)

Foto: N. Skenderija

Priznala je da je na estradu dospela sasvim slučajno, umesto da postane naslednica firme za kamione, latila se mikrofona, a onda su se ređali hitovi jedan za drugim.

Foto: N. Skenderija

- Kod mene je sve krenulo spontano i mislim da je to najzdravija priča, jer kada neko krene sa tim stavom, da bude velika zvezda, ljudi se često razočaraju. Bez očekivanja sam krenula u sve ovo i moram da kažem da mi se ostvarilo i mnogo više nego što sam zamišljala - ističe Barbara i dodaje:

Foto: N. Skenderija

- Trudim se da ostanem normalna i da nikada ne zaboravim svoju ulogu, ja sam ipak zabavljač. U mojim pesmama je negde sve životno i biografski, ali generalno, ja se ne poistovećujem sa tekstovima istih - objasnila je pevačica.

Foto: N. Skenderija

O svemu tome i o mnogim drugim stvarima govorila je kao gošća trinaeste emisije "Sa zvezdama na ti", autora i voditelja Dušana Cakića.

Foto: N. Skenderija

U nastavku, u videu ispod, na zvaničnom Jutjub kanalu "Večernjih novosti", pogledajte šta je još rekla folk zvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)