ANĐEOSKA LEPOTA: Dragana Kosjerina u zablistala u belom

Novosti onlajn

30. 05. 2023. u 21:15

LEPA voditeljka jednom fotografijom izazvala je veliku pažnju fanova.

АНЂЕОСКА ЛЕПОТА: Драгана Косјерина у заблистала у белом

Dragana Kosjerina, Foto RTS

Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a publiku je osvojila neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas mnoge emisije na RTS-u ne bi mogle ni da se zamisle bez njenog osmeha.

Ova dama ulepšala je i izbor za našeg predstavnika na Pesmi za Evroviziju, a uključila se i telefonskim putem tokom narednog prestižnog muzičkog takmičenja kako bi prenela rezultate glasova srpskoh žirija.

Dragana pak retko objavljuje dešavanja iz privatnog života. Ona je uveliko zaljubljena i srećna, čak je i verena za stomatologa Bojana Pedruva. Tačan datum sklapanja braka vešto je skrivala od javnosti.

Nema sumnje se da će srećni par to uraditi daleko znatiželjnih pogleda javnosti. Dok iščekuje ovaj trenutak, Kosjerina se odmara od burnog rasporeda, a nije tajna da ona neretko bira toplije destinacije. Ovoga puta zaintrigirala je mnoge pošto se pojavila u belom od glave do pete.

Foto: N. Paraušić, ATA images, Profimedia

 

Ona je tako objavila na Instagramu fotografiju na kojoj je u belim lanenim pantalonama i belom lanenom sakou.

Gornji odevni predmet je kombinacija mantila i sakoa budući da je dužeg kroja, na kopčanje, a ima i pojas kojim se vezuje u struku. Ravne braon sandale uparila je uz celu kombinaciju, dok je kosu vezala u visoku punđu, a pogled sakrila iza velikih naočara za sunce. Njena opisna objava takođe je bila misteriozna.

Foto: RTS

 

- Stvarnost drugog reda - pisalo je kratko.

Dragana je stajala pred zidinama starog znanja, a njeni fanovi su odmah shvatili da je u pitanju Kotor, te da je Kosjerina u poseti crnogorskom primorju. Na narednim fotografijama ona je našla šareno mače koje je uslikala i mazila, a do izražaja je došao verenički prsten koji nije umakao veštom oku njenih vernih pratilaca. Komentari oduševljenih pratilaca su se nizali.

- Anđeoska lepota, Hvala ti na ovim divnim slikama, Rasna lepotica...

Kao i uvek našlo se nekoliko i bračnih ponuda budući da je Dragana u belom u starom gradu očigledno inspirisala mnoge.

- Dragana uzeo bih te za ruku i odveo kod matičara da nas venča i da te volim, volim, volim volim, Oženio bih te rado, S tobom i na kraj sveta...

BONUS VIDEO:

OD SAMOG STARTA NA ESTRADI SAM POKAZALA SVOJ STAV | Sa zvezdama na ti | Br. 12 | Ivana Dimkovski

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri