FILMSKA ZVEZDA NEPRIJATNO IZNENAĐENA: Gvinet Paltrou ne dobija nadoknadu sudskih troškova u slučaju skijaške nesreće

Tanjug

01. 05. 2023. u 22:43

AMERIČKOJ glumici Gvinet Paltrou neće biti nadoknađeni troškovi odbrane nakon što je dobila slučaj u kojem ju je 76-godišnji penzionisani optičar tužio zato što je naletela na njega na otmenom skijalištu u Juti u 2016. godini.

ФИЛМСКА ЗВЕЗДА НЕПРИЈАТНО ИЗНЕНАЂЕНА: Гвинет Палтроу не добија надокнаду судских трошкова у случају скијашке несреће

Foto Tanjug/AP

U pravosnažnoj presudi sud u američkoj državi Juta potvrdio je jednoglasnu presudu porote kojom je Teri Sanderson, čovek koji se sudario sa Paltrou, bio „100 posto kriv“ i dodelio glumici jedan dolar koji je tražila u protivtužbi.

O naknadama za advokate odlučivao je Okružni sud.

U presudi se navodi da Paltrou neće tražiti nadoknadu za troškove odbrane, a da se Sanderson neće žaliti na presudu, prenosi AP.

Nijedna strana nije javno otkrila koliko je koštala višegodišnja pravna borba, sa timovima advokata, stručnim svedocima iz gradova širom SAD i, u slučaju oskarovke, animiranim rekonstrukcijama njenih sećanja na nesreću.

Osmočlana porota oslobodila je krajem marta holivudsku glumicu Gvinet Paltrou na građanskom suđenju zbog nesreće na skijanju.

Sanderson je tražio 300.000 dolara odštete, navodeći da je Paltrou udarila u njega i nanela mu povrede koje su mu promenile život.

Porotnici su stali na stranu Paltrou (50), koja je okrivila Sandersona za nesreću i podnela protivtužbu za jedan dolar, uključujući pravne troškove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)