ODUŠEVLJENA POGLEDOM: Pogodite gde uživa Tanja Savić (VIDEO)

Novosti online

19. 04. 2023. u 21:51

PEVAČICA Tanja Savić iznenadila je fanove kada se uključila uživo na svom Instagram nalogu, pevušeći jednu od svojih poslednjih pesama i pokazujući šumoviti pejzaž.

ОДУШЕВЉЕНА ПОГЛЕДОМ: Погодите где ужива Тања Савић (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ubrzo se ispostavilo da se Tanja nalazi u kabini gondole i da se penje ka vrhu, a raspoloženu pevačicu snimala je njena sestra Biljana.

Iako su u prvi mah mnogi pomislili da se pevačica provodi na srpskoj planini Zlatiborum ubrzo je Biljana na Tanjin nagovor okrenula kameru svog telefona i videlo se da je reč o sasvim drugoj lokaciji.

Pevačica se naime nalazi u Skoplju, a pratioci iz glavnog grada Severne Makedonije sa nestrpljenjem iščekuju susret sa pevačicom, koja je pre nekoliko dana uživala sa decom u uskršnjim zabavam, a neke od običaja doneli su čak iz Australije..

– Običaji su isti kao i u svakoj porodici. Jedino, doneli smo igru iz Australije vrlo interesantnu gde krijemo jaja ispod drveta u dvorištu. Obično krijem u žbunju i onda deca traže. Tada se jako radujemo i smejemo – rekla je nedavno Tanja i dodala da je njena sestra Bilja spretnija u spremanju vaskršnjih jaja:

– Bude praznične euforije, pogotovo kod mene jer sam kao malo dete kada treba jaja da se farbaju. Moja sestra Bilja bolje farba jaja od mene, zna razne tehnike i brža i efikasnija je u tome. Ja znam samo tradicionalno farbanje sa lukovinom i stavljanjem jaja u čarapu. To sam naučila od majke.

(Grandonlajn)

BONUS VIDEO: "USKRS PROSLAVLjAMO UZ PESMU I MUZIKU": Slađa Allegro u Uskršnjem specijalu "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna