PRIŽELJKUJE JOŠ NASLEDNIKA? Mirka Vasiljević - Da živim u vremenu naših baka imala bih mnogo više dece

Novosti online

02. 04. 2023. u 08:59

GLUMICA Mirka Vasiljević i njen nevenčani suprug fudbaler Vujadin Savić 11 godina su u emotivnoj vezi u kojoj imaju četvoro dece, a glumica se često daje izjave na račun svoje brojne porodice.

ПРИЖЕЉКУЈЕ ЈОШ НАСЛЕДНИКА? Мирка Васиљевић - Да живим у времену наших бака имала бих много више деце

Foto: ATA images

- Ja da živim u vremenu kada su živele naše bake i deke, imala bih mnogo, mnogo više dece sigurno. Uživam u tome, ali danas je to ozbiljna organizacija i finansijski je dosta nezgodnije, ukoliko želimo da to bude i da se putuje i da se kvalitetno školuje, jede, pije oblači – ispričala je glumica.

Mirka kaže da bi volela da ima ogromnu svadbu od čak 800 ljudi.

- Mnogo toga se promenilo od 19. godine, od kada smo zajedno. Evo već 11 godina. On je emotivno zreliji, ja sam, imamo decu… Bolje se poznajemo. Mnogo smo više postigli i zajedno, ali i pojedinačno. Više se ne svađamo oko nekih stvari kao tinejdžeri, ali dokle god se svađamo oko gluposti, na pravom smo putu. Ako možemo da se nasmejemo svađi, znači da mi nikakve probleme nemamo. Mislim da je Vujadin ljubomorniji. Ali ja kako sam sva red, rad, disciplina, nema ni zašto da bude. Ali deluje mi kao da je on, mislim da sam ja tu malo tolerantnija – rekla je Mirka za medije, prenosi Grandonlajn.

BONUS VIDEO: GOCA TRŽAN: Sve je stvar ukusa, nisam sklona da bilo koga osuđujem i ocenjujem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)