ZBOG LJUBAVI ZAVOLEO SARMU: Suprug Branke Katić će sigurno pamtiti prvi dolazak u Beograd (FOTO)

Novosti online

01. 04. 2023. u 09:08

POZNATA glumica Branka Katić u braku je sa producentom i rediteljem Džulijanom Farinom, sa kojim ima dva sina - Luja, koga zanima režija, i Džoa, koji ima talenta za glumu.

ЗБОГ ЉУБАВИ ЗАВОЛЕО САРМУ: Супруг Бранке Катић ће сигурно памтити први долазак у Београд (ФОТО)

Foto: Printskrin/Jutjutb/Da sam ja NEKO

Kako je lepa glumica ranije istakla njena kuća u Londonu je uvek puna i stalno joj dolaze gosti iz Srbije i inostranstva, a suprug Džulijan se često šali kako je uz nju dobio i "paket Srba."

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica jednom prilikom.

Džulijan se zapravo ne eksponira u javnosti, a Branka je svojevremeno ispričala kako ga je upoznala i u njega se zaljubila u britanskoj prestonici.

Foto: V. Danilov

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno i dodala:

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno, a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

Branka je jednom prilikom ispričala anegdotu o okupljanju cele njene porodice, kojem je po prvi put prisustvovao i Džulijan.

- Džulijan je u Beograd došao kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - priznala je Branka za "Informer".

Ipak, tu se priča nije završila, ali je zato došao kraj nečemu drugome.

- Počeli su da ga nagovaraju, i na kraju on je probao "pravu" sarmu. Od tog dana na našem meniju meso se jede veoma često - zaključila je talentovana glumica, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: POČINjE DRUGA SEZONA: Šta je novo u seriji "Kalkanski krugovi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni