U NISKIM STRASTIMA MAJKL DAGLAS JE ZARADIO 14 MILIONA - ZNATE ŠTA SU MENI DALI? Šeron Stoun otkrila kako je ponižavana

Novosti online

31. 03. 2023. u 14:23

NAKON što je u govoru za Ženski fond za istraživanje raka izjavila da je verovatno izgubila pola svog novca zbog kolapsa Banke Silicijumska dolina, Šeron Stoun je takođe otkrila i da je gubitnica što se tiče "Niskih strasti", filma koji ju je 1992. vinuo u holivudske visine.

У НИСКИМ СТРАСТИМА МАЈКЛ ДАГЛАС ЈЕ ЗАРАДИО 14 МИЛИОНА - ЗНАТЕ ШТА СУ МЕНИ ДАЛИ? Шерон Стоун открила како је понижавана

Jutjub/Printscreen/StudiocanalUK

Naime, Stoun je na 43. godišnjoj dodeli nagrada Muse u Njujorku za žene u filmu i televiziji, izjavila kako je zaradila samo 500 hiljada američkih dolara za seks-triler reditelja Pola Verhovena. Samo, jer upoređivala se s kolegom Majklom Daglasom koji je poput nje imao glavnu ulogu u tom hitu.

"Majkl Daglas zaradio je 14 miliona dolara. Ja sam bila nova, a on je bio vrlo velika zvezda", rekla je u utorak okupljenim zvanicima, uglavnom ženama iz sveta filma i televizije.

Stoun je takođe objasnila kako se suočila s omalovažavanjem glavnog producenta na tom projektu, koji ju je pogrešno oslovljavao, Karen, tokom celog snimanja filma.

"Čak i na guvernerovom balu nakon dodele Oskara i dalje me zvao ‘Karen‘! I to sam poniženje nosila jako duboko u sebi", rekla je.

Kako piše Pejdž siks, Stoun je dobila priznanje na tom događaju s još osam žena, uključujući zvezdu "The Piano Lesson" Danijel Bruks, predsednicu Akademije filmskih umetnosti i nauka Dženet Jang, zvezdu "Milionera iz blata" Frajdu Pinto i Sandru Li.

Li je izašla na scenu i odala Stoun zahvalnost jer joj je dala "neke od najboljih saveta u životu" kada je sela pored nje u avionu pre nego što je postala poznata kao TV voditeljka i aktivistkinja.

Rekla je da joj je Stoun tada savetovala: "Pobrinite se da vaša kosa nikad ne bude savršena." I kako govori Li, od tada nije imala savršenu frizuru.

"Da, Sandra i ja smo sedele zajedno u avionu i rekla sam joj da daje više nego što uzima. I bilo je tako, zbog čega sam jako ponosna", nadovezala se nakon nje Stoun. Slavna glumica takođe je okupljenima otkrila svoj nedavni razgovor s koleginicom i prijateljicom Sarom Polson na oskarovskoj zabavi Veniti fera.

"Pitala me zašto su svi tako ljuti na mene. Mislim da svi dobro znate zašto su svi tako ljuti na mene", izjavila je holivudska buntovnica koja nikada nije robovala normama koje je nametala filmska industrija, što je izazvalo smeh među okupljenima.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ZAMALO SNIMIO SVOJU SMRT: Bosanac preživeo udar groma - hteo da snimi nevreme (VIDEO)