ZA SEĆANJE DUGO Jašar Ahmedovski zakazao veliki koncert

Novosti onlajn

30. 03. 2023. u 20:00

FOLK legenda Jašar Ahmedovski krunisaće svoju karijeru muzičkim spektaklom 10. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

ЗА СЕЋАЊЕ ДУГО Јашар Ахмедовски заказао велики концерт

Foto: Ivana Stevanović

Jedinstveni događaj pod nazivom “…za sećanje dugo” biće prilika da publika prvi put od njegovog pojavljivanja na muzičkoj sceni 1981. čuje na koncertu pesme koje su obeležile Jašarovu karijeru.

- Dugo sam čekao na ovaj dan, i mislim da je sada parvo vreme da se publici odužim za svu podršku koju su mi svo ovo vreme pružali. Biće ovo prilika da se podsetimo na sve hitove koje su voleli i koje i danas vole ali spremam i druga muzička iznenađenja – rekao je Jašar.

Foto: Ivana Stevanović

“Isplači se, biće ti lakše”, “Jednoj ženi za sećanje”, “Ti pripadaš samo meni”, “Moj bagreme beli”, “Kad sveća dogori”, “Još te volim” i “Svako svome mora da se vraća”, samo su neki od hitova koje će jedna od najvećih folk zvezda u istoriji izvesti na ovom neponovljivom događaju koji će sigurno ostati ubeležen u istoriji naše muzičke scene.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

SRAMOTA NA ROLAN GAROSU: Jedan od favorita za titulu prošao dalje uz neverovatnu pomoć sudije (VIDEO)