TIJANA MILENTIJEVIĆ: Još imam publici da pružim mnogo toga (VIDEO)

D. Cakić

24. 03. 2023. u 07:30

MLADA popularna pevačica Tijana Milentijević, alijas Tijana EM važi za jednu od najzaposlenijih pevačica mlađe generacije.

ТИЈАНА МИЛЕНТИЈЕВИЋ: Још имам публици да пружим много тога (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na samom početku razgovora mlada pevačica sa našom ekipom i predstavnicima medija porazgovarala je o nedano završenoj "Pesmi za Evroviziju 2023" i prokomentarisala šta misli o našem predstavniku na ovom prestižnom takmičenju.

- Čula sam pesmu. Pesma mi je onako čudna, ali i zanimljiva, potpuno je neobična i nesvakidašnja. Svakako mu želim svu sreću i veliki uspeh, ipak je to svetska scena i Evrovizija i uopšte nije isključeno da će on uspeti - kaže Tijana na početku razgovora.

Foto: Novosti

Tijana ističe da joj do sada nije padalo na pamet da učestvuje na nekom od takmičenja, pored takmičenja "Zvezde Granda" 2014. godine, odakle je i krenula njena uspešna karijera.

- Što se tiče takmičenja do sada mi nije to bilo u fokusu, ali i Evrovizije jer mislim da je još uvek rano i da publici pružim mnogo toga. Kada je Evrovizija u pitanju treba iza sebe da napravim mnogo veću karijeru da bih se prijavila na takvo veliko i ozbiljno takmičenje, gde treba da predstavljam našu zemlju, tako da za sada ću sačekati. Ali ako Bog da u nekom narednom periodu, zašto da ne, ali prosto treba da imam još veći upseh iza sebe, da bi se razimšljalo u tom pravcu - zaključuje pevačica.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Tijanom pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Posle vesti da se hrani u narodnoj kuhinji, oglasila se Bebi Dol