JAVNOST POTRESENA SMRĆU "ZVEZDE GRANDA": Nemanja stradao u saobraćajnoj nesreći, jedna stvar ostala misterija

Novosti online

08. 03. 2023. u 14:26

TRAGIČNA smrt pevača Nemanje Vukovića (22), koji se proslavio učešćem u "Zvezdama Granda", i dalje je prava misterija.

ЈАВНОСТ ПОТРЕСЕНА СМРЋУ ЗВЕЗДЕ ГРАНДА: Немања страдао у саобраћајној несрећи, једна ствар остала мистерија

Foto: Jutjub/Zvezde Granda

Vuković je nastradao u ponedeljak uveče, na auto-putu u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Dobanovačke petlje. I dalje nikome nije jasno zbog čega je pevač išao tu noć u tom pravcu, u vreme kada je trebalo da bude kod kuće u Beogradu.

Na njega je naleteo autobus i usmrtio ga na licu mesta. Kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao nakon što je posle nesreće koju je doživeo pokušao da pretrči auto-put.

- I dalje nije poznato zbog čega je išao u pravcu Dobanovaca, a još manje zašto je pretrčavao auto-put. On je tokom vožnje izgubio kontrolu nad vozilom i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. On je izašao iz vozila, a preko puta u drugoj traci je bio policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije - priča sagovornik.

Foto: Prinstskrin/Instagram

Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državljanin Ukrajine, biće podneta krivična prijava. Nadležno tužilaštvo je obavešteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tela i sva ostala dodatna veštačenja koja će pomoći u istrazi. O slučaju pogibije mladog pevača obavešteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna veštačenja.

(Kurir)

BONUS VIDEO: OŠTRO: Sloba Radanović izneo svoje mišljenje o Evroviziji, ali i priznao kako se snalazi u ulozi oca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)