"BRAVO, TATA!" Milica Todorović podelila snimak iz porodičnog doma (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2023. u 12:24

OD kada se pojavila u „Zvezdama Granda“, Milicu Todorović publika je zavolela zbog njene harizme i osmeha koji ne skida sa lica, za koje je zaslužno srećno odrastanje u porodici u kojoj je oduvek vladala pozitivna energija bez obzira na prepreke koje život nosi.

БРАВО, ТАТА! Милица Тодоровић поделила снимак из породичног дома (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Milica je svojevremeno otkrila kako je temperament povukla na tatu Milana koji inače radi na pumpi u Kruševcu i koji je nedavno postao atrakcija na Instagramu i Tik-toku upravo zbog pevačice i njene majke koje ga često snimaju, zbog čega se on našalio da je poznatiji od ćerke.

Ovog puta, Todorovićeva je podelila prelep snimak iz porodičnog doma koji želi zauvek da zaključa u srcu i koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Naime, uz harmoniku u kućnoj atmosferi njen otac pevao je numeru „Evo me drugovi“ od Sinana Sakića, dok ga je Milica ponosno bodrila, a celoj idili pridružila se i mama Jasmina koja ga je grlila.

„Kako je ovaj čovek veliki“, „Predivna porodica“, „Tako se poštuju roditelji“, „Bravo“, samo su neki od komentara ispod ove emotivne objave, piše Grand onlajn.

BONUS VIDEO: TAKO JE TO KAD MIA SLAVI: Čak 15 godina na sceni, a izgleda "kao milion dolara"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri