MOŽETE LI PREPOZNATI KO JE NA FOTOGRAFIJI? LJubav im bila kratkog veka, a on je danas u srećnom braku sa njenom koleginicom

Novosti online

13. 02. 2023. u 09:42

POZNATO je da je harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš u braku punom ljubavi sa pevačicom Zoricom Brunclik, a malo ko se seća da je Kemiš iza sebe imao brak i to sa koleginicom sadašnje supruge, pevačicom Vesnom Zmijanac.

МОЖЕТЕ ЛИ ПРЕПОЗНАТИ КО ЈЕ НА ФОТОГРАФИЈИ? Љубав им била кратког века, а он је данас у срећном браку са њеном колегиницом

Foto: Printskrin/Instagram/estradnimuzickivremeplov

Oni su u braku proveli tri godine, a retka fotografija sa njihovog venčanja sada je ugledala svetlost dana.

Vesna i Kemiš imali su ljubavnu priču, koju su ozvaničili brakom pre mnogo godina, a koja nažalost nije potrajala, a i danas se spekuliše da je pevačica tadašnjeg supruga prevarila sa Draganom Stojkovićem Bosancem.

Posle tri godine, par se rastao i ostao u skladnim odnosima.

Nakon razvoda, Vesna je uplovila u brak sa Vladom Jovanovićem, sa kojim je dobila ćerku Nikoliju, dok je Kemiš započeo romansu sa Zoricom Brunclik, sa kojom je i danas u srećnom i skladnom braku.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: SVETSKI DAN RADIJA: Svi dobro pamte „Beograde, dobro jutro“

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024