UZ "ORLOVE" I ANDRIJAN LIMA SA ĆERKAMA : Mnoge poznate ličnosti navijale su sinoć u Dohi za Srbiju (FOTO)

V. N.

25. 11. 2022. u 22:08

PRVU utakmicu srpske fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, protiv Brazila, nisu propustile ni lepše polovine naših igrača, ali ni mnogobrojne ličnosti svetskog i domaćeg džet-seta.

УЗ ОРЛОВЕ И АНДРИЈАН ЛИМА СА ЋЕРКАМА : Многе познате личности навијале су синоћ у Дохи за Србију (ФОТО)

Foto Instagram/ sofijamilo

"Orlove" su, između ostalih, došli da podrže i navijaju za njih i Jovana i Željko Joksimović, glumac Dragan Bjelogrlić sa sinom Aleksejem, voditelj kviza "Želite li da postanete milioner" Ivan Zeljković Zeka, Bojan Karić sa sinom, Duško Tošić, Cecina ćerka Anastasija Ražnatović koja se zabavlja sa Nemanjom Gudeljem...

Verenica Luke Jovića, manekenka Sofija Milošević, podržala je naše fudbalere koji su na kraju poraženi od Brazila u društvu sportske novinarke Kristine Maksimović, supruge Nemanje Maksimovića sa kojim ima ćerku Andreu. Vreme je provodila i sa slavnom brazilskom manekenkom Adrijanom Limom, nekadašnjom srpskom snajkom, kojoj je bilo svejedno ko će pobediti u utakmici jer, kako je rekla, ona će biti srećna. Međutim, njenim ćerkama Valentini i Sijeni, iz braka sa Markom Jarićem, očigledno nije bilo lako, jer im je mama Brazilka, a tata Srbin. Zato su obukle žute dresove brazilskog tima, dok su u rukama držale srpske zastave. Kada je Srbija primila prvi gol, devojčice su bile i srećne i tužne. U Liminom društvu bila je i dizajnerka Ana Antić, ćerka Radomira Antića, kao i argentinski model Karla Perejra, supruga jednog od najboljih trenera na svetu Dijega Simeonea. Selektoru naše reprezentacije Draganu Stojkoviću Piksiju podršku su sa tribina pružale ćerke Anja i Andrea, sin Marko i žena Snežana.

U Dohi je bio i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, dok je Snežana Borjan, supruga golmana Milana Borjana koji na SP brani za reprezentaciju Kanade, po završetku utakmice napisala na "Instagramu":

- Srbija je izgubila, ali ja sam još uvek pod utiskom neverovatne atmosfere na celom stadionu "Lusail". Toliko veliki broj ljudi na jednom mestu (88.812) bez incidenta.

Savršena organizacija na stadionu, od redara do soba sa lekarskim timovima. Zaista neverovatno. Naši navijači su imali poseban vajb ujedinjenosti, sreće i pozitivne energije. Imala sam takvo mesto da sam imala utisak da sam na terenu. Jedina stvar koja nije dobra, što automobili, busevi i ostala prevozna sredstva mogu da vas ostave samo nekoliko kilometara od stadiona, tako da sam već drugu utakmicu pešačila kao nikad u životu.

Meč Brazil - Srbija gledali su i bivši savetnici Bele kuće Ivanka Tramp i njen muž Džared Kušner, zajedno sa sinovima Džozefom i Teodorom i ćerkom Arabelom Rouz. Ivanka, koja je rekla da neće biti deo predsedničke kampanje svog oca Donalda Trampa 2024. godine, je sa porodicom na putovanju po Bliskom istoku, a u Katar su stigli iz Egipta. Oni su pre ove utakmice pratili meč Portugalija - Gana na susednom stadionu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)