DERULO MENTOR NAŠOJ IVI: Mlada Srpkinja sarađuje sa američkom pop zvezdom

V. N.

12. 08. 2022. u 06:47

AMERIČKI pevač i tekstopisac DŽejson Derulo postao je mentor mladoj srpskoj pevačici Ivi Mišović, koja se predstavlja umetničkim imenom Iva Lorens.

ДЕРУЛО МЕНТОР НАШОЈ ИВИ:  Млада Српкиња сарађује са америчком поп звездом

Foto: Promo

Naime, zahvaljujući saradnji Derula i brenda "Tuborg" u svetskoj kampanji čiji je cilj popularizacija mladih muzičkih zvezda, Iva je dobila šansu koja se ne propušta.

Mentorsko iskustvo dogodilo se u Los Anđelesu, gde su mladi umetnici provodili jedan na jedan vreme sa DŽejsonom u studiju, razgovarajući o interpretaciji, produkciji, stvaranju pesama i svemu što je potrebno za uspeh u muzičkoj industriji.

Takođe, svako od njih je nastupio pred Derulom, na sceni Viltern teatra. Rezultat je pesma "2 do 4", za koju je snimljen i spot, a numera je dostupna na svim striming platformama.

- Mnogo mi se dopada što je DŽejson toliko iskren, svaki komentar koji mi je dao, bio je veoma pronicljiv - rekla je Iva o saradnji sa Derulom, vlasnikom čak 11 platinastih singlova. - On tačno razume da se mi nalazimo na početku svojih karijera i da je to nešto što zahteva mnogo rada i truda. A posebno kada je reč o nastupu i ponašanju na sceni. Uzrečica "praksom do savršenstva", zaista ima smisla i to je ono što sam najviše naučila iz ovog iskustva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT JE PREKINULA LJUBAV: On je bio muž Jelice Sretenović - glumica se nakon gubitka zavetovala na samoću