KAD ŠPANSKA KRALJICA POKAŽE NOGE: Leticija sa ćerkama i porodicom uživa na Balerarima, šetaju u kratkim haljinama (FOTO)

Novosti online

10. 08. 2022. u 00:18

ŠPANSKA kraljevska porodica je na godišnjem odmoru koji provodi tradicionalno na Balearima.

КАД ШПАНСКА КРАЉИЦА ПОКАЖЕ НОГЕ: Летиција са ћеркама и породицом ужива на Балерарима, шетају у кратким хаљинама  (ФОТО)

Foto: EPA

U odsustvu kralja Felipea, koji je službeno u Kolumbiji, na inauguraciji novog predsednika te države, četiri dame su sebi upriličile pravo devojačko veče, u laganim letnjim mini haljinama i espadrilama.

Četiri najvažnije žene u životu španskog kralja: majka Sofija, supruga Letisija i ćerke Leonor i Sofija lepo provode vreme dok je on na službenom putu. Za uživanje u pravoj devojačkoj večeri kralj bi bio suvišan. Poslednji put četiri dame su izašle zajedno pre tri godine, kada su u bioskopu gledale film Kralj lavova, prenose španski mediji.

Foto: EPA

Ovoga puta napustile su rezidenciju Marivent i otišle u jedan od najboljih restorana u Palma de Majorki u kojem su provele veče. Kraljica Letisija, prestolonaslednica Leonor i infantkinja Sofija odabrale su za ovu priliku šarene letnje mini haljinice od laganog lepršavog materijala i omiljenu letnju obuću, espadrile. I baka Sofija je bila u sličnom stilu u šarenom kompletu sa širokim pantalonama.

Foto: EPA

Samo dva dana ranije, pre kraljevog odlaska, cela porodica je bila na još jednom zajedničkom izlasku, a društvo im je pravila i Filipova tetka, princeza Irena od Grčke, sestra kraljice Sofije.

Foto: EPA

Prestolonaslednica princeza Leonor, koja ove godine puni 17 godina, glavna je tema španskih medija tokom celog leta. Trenutno je na raspustu, a krajem meseca vraća se u koledž u Velsu, gde se školuje od prošle godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

(SNIMCI SA LICA MESTA) Avion PROMAŠIO pistu, pravo u jezero - zatvoren aerodrom