IMALA DEČKA KAD JE POČELA VEZU SA HARIJEM? Do sada neotkriveni detalji iz života Megan Markl

Novosti onlajn

23. 07. 2022. u 21:29

U KNjIZI "Osveta", autora Toma Bauera, navodi se da je Megan Markl još uvek živela s tadašnjim dečkom, kuvarom Korijem Vitielom, kada su je spojili s princem Harijem.

ИМАЛА ДЕЧКА КАД ЈЕ ПОЧЕЛА ВЕЗУ СА ХАРИЈЕМ? До сада неоткривени детаљи из живота Меган Маркл

Foto AP

Kako piše autor, Markl, tada glumica koja je imala ulogu u seriji "Suits", 2016. je skovala plan da se sprijatelji s "dobro povezanim Britancima".

Među njima je bila prinčeva prijateljica iz detinjstva Vajolet von Vestenholz, koja je radila kao publicistkinja za Ralf Loren.

Megan je bila angažovana da nosi dizajnerovu odeću tokom teniskog turnira u Vimbldonu na leto 2016.

U razgovoru s Vestenholc na Vimbldonu, piše Bauer, Markl je nagovorila "ovu osetljivu dušu" da joj namesti sastanak na slepo s princem.

- Njeni problemi bili su poznati svim nepoznatim glumcima koji i dalje nisu u braku, a u srednjim tridesetima su; strah od samoće, kao i lična i finansijska nesigurnost, piše Bauer.

- Ne iznenađuje da je Megan bila zaokupljena svojom financijskom sigurnošću i pronalaskom muža - navodi se u knjizi.

Pre nego što je pristala da ih spoji, tvrdi se u knjizi, Vestenholz je Hariju poslala fotografije tamnokose glumice.

Vestenholzin otac, Pirs, dekorater je enterijera i trgovac antikvitetima i stari prijatelj Kamile Parker Bouls, supruge princa Čarlsa.

Iako Bauer piše da njena dvogodišnja romansa s kuvarom iz Toronta nije cvetala, u trenucima dok je upoznala Harija, i dalje su zajedno delili dom.

U knjizi se takođe navodi da je Hari, dve nedelje nakon njihovog prvog sastanka 1. jula 2016., potajno odleteo u Toronto. Ostao je oko nedelju dana u kući Meganine prijateljice, verovatno Džesike Malroni.

- Krajem nedelje, nakon što se vratila u London, Megan je bila uverena da je njena čarolija bačena i da će veza s Harijem biti zapečaćena. Rekla je Koriju da je njihova veza gotova - piše bauer.

(Kurir)

Prema knjizi, Vitielo je osetio olakšanje jer poslednji meseci nisu bili prijatni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna