NAPRAVIĆE SPA CENTAR: Ceca renovira vilu na Kipru – Ima šest spavaćih soba, bazen s pogledom na more i diže još jedan sprat

Novosti online

17. 06. 2022. u 21:36

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pre desetak godina je kupila vilu u Aja Napi, za koju je digla kredit.

НАПРАВИЋЕ СПА ЦЕНТАР: Цеца реновира вилу на Кипру – Има шест спаваћих соба, базен с погледом на море и диже још један спрат

Foto: Printskrin Jutjub/ATA images

Pevačica je svojevremeno otkrila da je nekretninu u kojoj ima šest spavaćih soba i bazen u dvorištu kupila preko prijatelja, a sada planira da je renovira i napravi još jedan sprat.

- Ceca već ima projekat za renoviranje kuće. Planira da je potpuno promeni, do najsitnijih detalja. Podići će treći sprat, na kom će napraviti spa-centar! Ugradiće džakuzi, iz kog će imati direktan pogled na more, kao i saunu. Tražila je da joj se napravi i posebna soba za masažu - rekao je neimenovani izvor i dodao:

- U prizemlju će biti ogroman dnevni boravak sa kaminom, pošto Ceca želi da kuću posećuje i zimi, a ne samo tokom leta, kao do sada. Na spratu će svaka spavaća soba posle renoviranja imati svoje kupatilo. U vilu će biti ugrađen i lift, pomoću kog će gosti moći lakše da se kreće po spratovima - kaže izvor.

BONUS VIDEO - CECA ODVELA BOGDANA U VILU NA KIPRU: Evo u kakvom luksuzu uživaju

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)