ŠAKIRA I PIKE BODRILI SINA: Dan posle objave o razvodu, pevačica i fudbaler viđeni zajedno (FOTO)

V. N.

06. 06. 2022. u 22:37

DOK je priznanje o razvodu rastužilo one koji su verovali u večnu ljubav Šakire i Đerarda Pikea, dan posle zajedničke objave da je stvarno došao kraj, pevačica i fudbaler uhvaćeni su zajedno na javnom događaju.

ШАКИРА И ПИКЕ БОДРИЛИ СИНА: Дан после објаве о разводу, певачица и фудбалер виђени заједно (ФОТО)

Foto: AP

Bivši par boravio je u Češkoj, a razlog zajedničkog putovanja bio je međunarodni bejzbol turnir na kojem je učestvovao njihov stariji sin Milan.

Atraktivna Kolumbijka i fubaler FK Barselona viđeni su u gradu Hluboka na Vltavi, gde su stigli kako bi pružili podršku svom nasledniku. Španski list "Periodiko" ne prestaje da se bavi njihovom vezom, navodeći da Šakira i Pike nisu u dobrim odnosima, ali da ga održavaju zbog dece. Španci podsećaju da je fudbaler prevario pevačicu i da je ovo definitivni kraj njihove ljubavne priče.

Ističe se da Šakira na fotografijama sa turnira u Češkoj deluje sasvim smireno, čak pokušava i da se nasmeje i pokaže svoju najprijateljskiju stranu prema navijačima koji joj prilaze, dok se čini da je Pike suzdržan. Međutim, iako se bivši par fizički nalazio na istom mestu, očigledno je da se svako zabavljao za sebe i da su se trudili da izbegnu kontakt i pogled oči u oči.

KOLUMBIJKA NAPUŠTA ŠPANIJU

PEVAČICA je navodno potvrdila i da namerava da se preseli iz Španije. Kako piše španski časopis "Informalija", a prenosi "Marka", Šakira želi da napusti grad u kojem je živela sa Pikeom.

- Pevačica ne želi više da živi u Barseloni. Ovde nema prijatelje ni porodicu, osim Đerarovih, a iz poreske inspekcije je već godinama progone. Namerava da se preseli i smesti u drugu zemlju. Sa svojom decom, naravno - navodi se u časopisu.

Inače, njihov sin Milan, koji ima osam godina, član je katalonske ekipe koja se takmičila na bejzbol Superkupu dece do deset godina starosti. U takmičenju su učestvovale 24 ekipe, a njegov tim je zauzeo četvrto mesto.

Foto: AP

U javnosti se, između ostalog, govori i o podeli imovine bivšeg slavnog para, jer je sve što je u vezi sa njima više nego zanimljivo. Jasno je da situacija nije toliko komplikovana s obzirom na to da Šakira i Pike nisu venčani, ali mediji se svakako bave procenama njihovog bogatstva.

DECA SU IM PRIORITET

ŽAO nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju - glasi zajednička objava slavnog para koji, osim Milana, ima i mlađeg sina Sašu.

Iako se mislilo da je Pike imućniji, ispostavilo se da Šakira navodno ima daleko više novca. Prema različitim izvorima, Kolumbijka ima imovinu čija je neto vrednost 350 miliona dolara. Pevačica je prodala preko 75 miliona ploča, što je čini jednom od najbogatijih muzičarki. Navodi se da, s druge strane, 35-godišnji fudbaler ima imovinu čija je neto vrednost 80 miliona dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)