ŠTO VIŠE GLUMI ŽRTVU, TO VIŠE LIČI NA MEGAN MARKL: Poznati voditelj se obrušio na Amber Herd (VIDEO)

Novosti online

15. 06. 2022. u 21:57

TOKOM ekskluzivnog intervjua za "NBC News", Amber Herd (36) je prvi put u medijima podelila svoje mišljenje o suđenju sa bivšim partnerom Džonijem Depom (58).

ШТО ВИШЕ ГЛУМИ ЖРТВУ, ТО ВИШЕ ЛИЧИ НА МЕГАН МАРКЛ: Познати водитељ се обрушио на Амбер Херд (ВИДЕО)

Foto: Tviter/@TODAYshow

Reakcije na njene izjave ne prestaju, a javio se i poznati britanski voditelj Pirs Morgan (57), koji je poznat po tome što nema dlake na jeziku. On je prokomentarisao njene reči da su društveni mediji uticali na ishod presude i da Džoni i ona "nisu imali jednak tretman na društvenim mrežama".

- Porotnici nisu pročitali ništa na društvenim mrežama, poslušali su dokaze i zaključili da je lagala. Predlažem da gospođa Herd prestane da se pretvara da je žrtva - prokomentarisao je Pirs Morgan.

Takođe je uporedio Amber sa Megan Markl (40).

- Amber Herd je kao Megan Markl - što više moli i glumi žrtvu, koristeći svoje najbolje glumačke veštine, to joj manje verujem - napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, Herd je u intervjuu novinaru En-Bi-Sija rekla da ostaje pri svemu što je rekla na sudu i da će do smrti ostati pri tvrdnji da ju je Dep tukao. Nikol Haf, američka pravnica specijalizovana za šou biznis, objasnila je kako bi takve tvrdnje mogle da budu osnova za novu tužbu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)