"I DALJE VOLIM DŽONIJA": Amber Herd šokirala izjavom

Novosti online

15. 06. 2022. u 16:20

AMBER Herd kaže da ima pomešana osećanja prema Džoniju Depu nakon suđenja, ali jedno od tih osećanja je očigledno ljubav.

И ДАЉЕ ВОЛИМ ЏОНИЈА: Амбер Херд шокирала изјавом

Foto: Printscreen NBC news/Tanjug AP

Glumica je u intervjuu za "Tudej" govorila o nizu tema, a jedna od njih su i osećanja prema bivšem suprugu.

Voditeljka Savana Gatri pozvala se na raniju izjavu Herdove, u kojoj je rekla da ga još uvek voli, i pitala da li se tako oseća i danas, na šta je glumica odgovorila potvrdno.

Podsetimo, Amber Herd je dala intervju emisiji "Tudej" u kome je bivšeg muža, između ostalog, nazvala i "lažovom", ali i priznala da je bila "užasna" u braku.

Ona tvrdi da je Dep lagao kada je rekao da je nije udario i rekla je da "ona nikada nije bila ta koja je izazivala nasilne svađe u njihovom ružnom braku".

Tvrdi da ona nije pokretala svađe, već je odgovarala na njih.

- Kada živite u nasilju i to postane normalno, kao što sam rekla prilikom svedočenja, morate da se prilagodite - rekla je ona o sopstvenim postupcima.

- Radila sam i govorila užasne stvari, stvari za žaljenje tokom cele moje veze. Ponašala sam se na užasan, gotovo neprepoznatljiv način - rekla je glumica i istakla da se kaje zbog svojih postupaka.

Svoj brak sa Džonijem Depom opisala je kao "ružan", ali ponekad i "veoma lep".

- Bili smo grozni jedno prema drugom i pravila sam mnogo grešaka. Ali uvek sam govorila istinu - tvrdi ona.

Glumica "Akvamena" nazvala je šestonedeljno suđenje za klevetu "najponižavajućom i najstrašnijom stvari kroz koju je ikada prošla".

- Nikada se nisam osećala udaljenijom od sopstvene ljudskosti. Svakog dana prolazila sam kroz tri, četiri, ponekad i šest gradskih blokova u kojima su bili ljudi koji su držali znakove na kojima je pisalo: "Spali vešticu", "Smrt Amber" - rekla je.

BONUS VIDEO - Poruka rumunske teniserke Andree Prisakariu čitaocima "Novosti"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)