OGLASILA SE AMBER HERD: DŽoni Dep je voljeni lik, fantastičan glumac

Novosti onlajn

13. 06. 2022. u 15:41

GLUMICA Amber Herd dala je prvi intervju nakon završenog suđenja za klevetu protiv bivšeg muža Džonija Depa.

ОГЛАСИЛА СЕ АМБЕР ХЕРД: Џони Деп је вољени лик, фантастичан глумац

Foto: Jutjub/ITV News

Naime, ona tvrdi da je "nepravedna" presuda rezultat pristrasnog "predstavljanja na društvenim medijima" i optužujući glumca da je pokušao da utiče na porotu.

Amber je progovorila o osuđujućoj presudi protiv nje u trodelnom intervjuu za emisiju "Today", koji je snimljen u četvrtak i počeo da se emituje u ponedeljak ujutro.

- Čak i neko ko je siguran da zaslužujem svu ovu mržnju i ljutnju, čak i ako mislite da lažem, ipak niste mogli da me pogledate u oči da mislite da na društvenim mrežama postoji fer predstavljanje - rekla je glumica i dodala:

- Ne možete mi reći da mislite da je ovo bilo pošteno.

Herd, čiji je pravni tim rekao da planira da uloži žalbu na presudu, takođe je optužila porotu da ju je osvojila "odlična gluma" i "voljeni" ugled njenog bivšeg muža Džonija u javnosti.

- Reći ću to ovako, kako su mogli da donesu sud, kako ne bi došli do tog zaključka da mi se nije moglo verovati? Ne krivim ih, ne krivim ih, zapravo razumem, on je voljen lik i ljudi osećaju da ga poznaju. On je fantastičan glumac. Opet, kako su mogli posle tri i po nedelje svedočenja o tome kako sam bila neverovatna osoba i da ne veruju nijednoj reči koja je izašla iz mojih usta - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

DžONI DEP SE SASTAO SA PREMIJERKOM: Slavni glumac na prijemu kod Ane Brnabić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri