DŽONI DEP ĆE AMBER OPROSTITI DUG? Glumčevi advokati otkrili sve detalje (VIDEO)

Novosti online

09. 06. 2022. u 10:24

ADVOKATI Džonija Depa nagovestili su da bi glumac mogao da se odrekne odštete od osam miliona dolara koju bi trebalo da mu isplati bivša supruga Amber Herd nakon poraza na suđenju – sada kada mu je vraćena reputacija.

ЏОНИ ДЕП ЋЕ АМБЕР ОПРОСТИТИ ДУГ? Глумчеви адвокати открили све детаље (ВИДЕО)

Foto: EPA

Depovi advokati pojavili su se u nekoliko emisija kako bi negirali tvrdnje Amber Herd da je suđenje bilo nepravedno.

Kamila Vaskez i Bendžamin Ču pojavili su se u emisiji “Tudej”, “Dobro jutro, Ameriko”, a zatim na mreži “Lou end krajm”, koja je pratila suđenje bez prekida.

Ispričali su kako je Džoni srećan što je pobedio i da se “nije ovako nasmejao šest godina” – od kada su počeli njegovi problemi s Herd.

Takođe su osudili glumičinu tvrdnju da je izgubila suđenje jer je on moćniji i popularniji od nje, rekavši da je potpuno netačno da su društvene mreže igrale ulogu i tvrdeći da se poroti jednostavno nije svidela jer ona – za razliku od Džonija – “nije preuzela odgovornost ni za šta.”

Par advokata je tada sugerisao da bi glumac čak mogao da se odrekne odštete od 8 miliona dolara koju je sud naložio Amber da mu isplati. Njeni advokati su rekli da ona to ne može da priušti i juče su otkrili planove za podnošenje žalbe.

Na pitanje hoće li se odreći presude ili ne, Depovi advokati su rekli da se nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa. Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to učinio.

– Moj osećaj je da je sve ovo imalo mnogo veze s odgovornošću. Džoni je imao svoje probleme, bio je vrlo iskren u vezi sa svojim problemima s alkoholom i drogom, bio je iskren u vezi s nekim nesrećnim tekstovima koje je napisao, i mislim da je to bio oštar kontrast s Amber Herd, koja nije izgledala tako ili je barem porota možda shvatila da ona ni za šta nije snosila odgovornost – rekao je Ču.

– Ona je imala odgovor za sve i nije preuzimala odgovornost ni za šta. Mislim da je to napravilo razliku – dodao je Ču.

Vaskez je pojasnila da je “ključ pobede bilo fokusiranje na činjenice i dokaze i Džonijevu priliku da prvi put kaže istinu”.

– Presuda govori sama za sebe –  zaključila je Vaskez za “Dobro jutro, Ameriko”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)