DAVALA SAM JOJ SAVETE KAKO DA SE PONAŠA PREMA MOM SINU Suzana Jovanović otkrila sve o odnosu sa snajkom: "Ona je skromna devojka"

Novosti onlajn

07. 06. 2022. u 22:28

KRAJEM maja su Suzana Jovanović i Saša Popović organizovalu glamuroznu svadbu pevačicinom sinu, na gala proslavi pojavilo se sam krem naše estrade. Roditelji su obradovali mladence stanom u elitnom naselju.

ДАВАЛА САМ ЈОЈ САВЕТЕ КАКО ДА СЕ ПОНАША ПРЕМА МОМ СИНУ Сузана Јовановић открила све о односу са снајком: Она је скромна девојка

Foto: Petar Milošević

Danijel je odveo svoju uzabranicu pred oltar, a majka Suzana ima samo reči hvale za svoju snaju.

- Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu - rekla je Suzana.

Mladi par upoznao se na poslu, tačnije u “Grandu”, gde je Danijel zaposlen kao ton-majstor, a Tijana radi kao šminkerka.  - Snajka - napisala je kratko Suzana, uz zajedničku fotografiju sa svadbe, na kojoj su zagrljene i nasmejane,

VIDEO NOVOSTI:

Tanja Savić - beogradski nastup

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna