NEMAM NIKAKVU POMOĆ: Mirka Vasiljević o životu u inostranstvu

Novosti online

04. 06. 2022. u 21:16

GLUMICA Mirka Vasiljević prošle godine u septembru porodila se na Kipru i rodila četvrto dete, a nedavno je sa suprugom Vujadinom Savićem doputovala u Beograd gde je otkrila kako izgleda njen život van granica Srbije.

НЕМАМ НИКАКВУ ПОМОЋ: Мирка Васиљевић о животу у иностранству

Foto: Printskrin Jutjub

Mirka i Vujadin žive na relaciji Srbija- Kipar zbog Savićeve fudbalske karijere, a glumica je sada izjavila da, iako joj je teško, ne želi da se žali:

- Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo - kazala je Mirka Vasiljević, pa otkrila da li trenira.

- Treniraju mi najviše živce! (smeh) Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka, poznata po ulogama u ostvarenjima "Ljubav, navika, panika" i "Mi nismo anđeli 2".

- Često se vraćam u Srbiju, ne "puca" me nostalgija. Ima prednosti život u inostranstvu, recimo upoznavanje nove kulture, novog jezika, novi kontakti, ljudi... To je veliko bogatstvo. Promena jako prija, odgovara. E, druga stvar je što ne možete da "pustite korene", to nije tvoja zemlja, tu ste privremeno - navodi glumica.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)