SAŠA PONTI PREPOZNAJE I SRPSKE PSOVKE: Američka glumica čija je majka Srpkinja kaže da deci peva naše pesme

V. N.

31. 05. 2022. u 23:14

GLUMICA Suzana S. Drobnjaković, poznatija kao Saša Aleksander Ponti, ovih dana je aktuelna zbog ponovnog puštanja u etar njene izjave u jednoj emisiji o svom poreklu. Rođena Amerikanka, čija je majka Srpkinja, a otac Italijan, dok joj je muž sin Sofije Loren i Karla Pontija, kaže da pokušava svoje naslednike da nauči našem jeziku.

САША ПОНТИ ПРЕПОЗНАЈЕ И СРПСКЕ ПСОВКЕ: Америчка глумица чија је мајка Српкиња каже да деци пева наше песме

Foto Instagram

- Oni govore engleski, ali i francuski, jer idu u francusku školu. Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz - kaže glumica. - Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči.

Saša je nasmejala sve kada je objasnila voditelju kako zvuče psovke na srpskom.

- Srpske psovke imaju dublje značenje - rekla je, a potom je odgovorila voditelju šta bi na srpskom rekla dečku da je prevari.- Dabogda dobio gljivice na ja**ma - prevela je glumica.

Suzana, odnosno Saša, pre braka sa sinom Sofije Loren bila je udata za Luku Pecela, ali taj brak nije potrajao. Sa rediteljem Edoardom Pontijem dobila je dvoje dece, Luciju i Leonarda.

Publika ju je upoznala u seriji "Marinci" kao Kejtlin Tod i kao junakinju filma "Nemoguća misija 3", a zatim smo je gledali u mnogim drugim ostvarenjima. Oprobala se i u rediteljskim vodama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana