PRE SVIH SAM ZNALA ZA RASPAD GRUPE HURRICANE: Marija Šerifović otkrila detalje o budućnosti devojaka - "Žao mi je zbog svega"

Novosti onlajn

10. 05. 2022. u 07:25

RASPAD grupe "Hurricane" iznenadio je mnoge, a Marija Šerifović je sad prokomentarisala isti, te navela da je mnogo pre svih znala šta će da se dogodi.

ПРЕ СВИХ САМ ЗНАЛА ЗА РАСПАД ГРУПЕ HURRICANE: Марија Шерифовић открила детаље о будућности девојака - Жао ми је због свега

Foto: N. Skenderija

- Ispratila sam sve, znam za to. Znam o čemu je reč, ali sam znala za to i pre nego što je postala javna vest. Devojke i menadžment su imali fantastičnu saradnju koliko već godina, a brend će ostati da postoji - kazala je Marija Šerifović o grupi "Hurricane", piše "Blic".

- Doći će neke nove devojke. Ja mogu samo da kažem da mi je negde žao zbog toga, ali isto tako želim da poželim svu sreću i Sanji Vučić i Kseniji Knežević i Ivani Nikolić. Želim im sreću u solo karijerama i bilo kojim drugim poslovima, zadacima koje im život bude servirao - zaintrigirala je jedina srpska pobednica na Evroviziji.

Marija je, podsetimo, sinoć prokomentarisala Konstraktu i njene šanse na festivalu u Italiji.

- Ja ću 12. maja, kad bude Konstraktino polufinale, punim srcem, skromno, u krugu porodice i prijatelja, proslaviti svoju slavu, proslaviti 15 godina od pobede na Evroviziji, kao i, sigurna sam, ulazak Srbije u finale, pošto je to, je l', najteže. E sad, šta će dalje da bude, to je stvarno stvar sudbine, kometa, planeta, ali sam sigurna da će plasman biti jako, jako dobar - kazala nam je tad Marija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024