KEJTI HOLMS JE PONOVO SREĆNA: Brak joj je propao zbog jezivog kulta, a sad je u vezi sa 10 godina mlađim misterioznim muškarcem (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2022. u 00:45

SLAVNA glumica Kejti Holms je snimljena na ulicama Njujorka sa novim dečkom, a ako je suditi po fotografijama, nema sumnje da konačno uživa u ljubavi.

КЕЈТИ ХОЛМС ЈЕ ПОНОВО СРЕЋНА: Брак јој је пропао због језивог култа, а сад је у вези са 10 година млађим мистериозним мушкарцем (ФОТО)

Foto EPA

Posle kraha braka sa glumcem Tomom Kruzom, s kojim je dobila ćerku Suri, glumica Kejti Holms (43) nekoliko godina bila je u vezi sa glumcem Džejmijem Foksom. Nakon što je par raskinuo vezu, Kejti Holms je godinu dana kasnije započela romansu sa kuvarom Emiliom Vitolom. Veza je trajala svega osam meseci, a kuvar italijanskog porekla upoznao je i Suri. Navodno je 33-godišnji Emilio imao druge prioritete u tom periodu života.

- Bilo je lepo dok je trajalo, ali jednostavno nisu na istoj talasnoj dužini. Trenutno imaju različite prioritete. Nisu ostali u lošim odnosima i nema nikakvih zameranja - pisao je magazin Pipl.

Skoro dve godine kasnije, Kejti Holms je ponovo srećna i veoma zaljubljena, bar tako pokazuju fotografije nastale pre nekoliko dana kada je 43-godišnja glumica snimljena u šetnji s deset godina mlađim muzičarem Bobijem Votenom III. Novopečeni par je uhvaćen dok je išao u muzej Gugenhajm, a zatim i u opuštenu šetnju Central parkom. U jednom trenutku su se poljubili, ne obazirući se na foto-reportere magazina Pipl.

Ko je misteriozni muzičar Bobi?

Iako njegova dela puno govore o njegovoj uspešnoj karijeri, šira javnost je za njega čula tek sada kada je započeo romansu sa holivudskom glumicom. On je talentovani muzičar, producent, kompozitor i basista. Za svoj rad nagrađen je i prestižnom Gremi nagradom, a impresivno je to da je samouki basista.

(Wanted)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024