NIKOLA RAĐEN PRVI PUT O SKANDALU: Pevačica ga prijavila za nasilje, on priznao - Sami smo krivi (FOTO)

Novosti online

03. 05. 2022. u 22:00

BIVŠEG vaterpolistu Nikolu Rađena je njegova devojka Milica Ristić prijavila policiji zbog nasilnog ponašanja, nakon čega mu je izrečena i zabrana prilaska pevačici.

НИКОЛА РАЂЕН ПРВИ ПУТ О СКАНДАЛУ: Певачица га пријавила за насиље, он признао - Сами смо криви (ФОТО)

Foto: Printscreen

Posle toga oglasili su se zajedničkim saopštenjem u kojem su naveli da je blo nesuglasica, ali da do nasilja nije došlo i da nastavljaju zajednički život. Na ovu temu se Nikola Rađen sada prvi put oglasio.

- Dobro, jeste to bilo neprijatno. Ono što se zapravo desilo su neke male razmirice, ali ništa toliko kako se pisalo. Krivo mi je što je sve tako predstavljeno, što je napravljena velika šteta i nama i našim porodicama, a najviše mojoj deci - rekao je Nikola.

Otkrio je u kakvim je sada odnosima sa Milicom.

"Iskreno, ja sam to već ostavio iza sebe. Nastavili smo zajednički život, sa nama je sve u redu, normalno živimo i nema razloga da bude drugačije", izjavio je i dodao:

Foto Instagram/_milica_ristic

- Ne želim da krivim medije, što se tog slučaja tiče, mi smo direktni učesnici i mi smo to izazvali. Ali kažem, normalni smo ljudi, nastavljamo zajedno da živimo i zajedno da planiramo.

Rađen je istakao i da bi voleo ponovo da se ostvari kao otac i da dobije naslednika. S pevačicom Anom Kokić, od koje se razveo 2019. godine, ima dve ćerke.

Milica i Nikola su u vezi od početka 2021. godine i već duže vreme žive zajedno. 

BONUS VIDEO - Milica Pavlović u vrućem izdanju

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a