SEKA ALEKSIĆ OBJAVILA: "Ne mogu više, od mene je dosta!"

Novosti online

02. 05. 2022. u 14:17

PEVAČICA Seka Aleksić objavila je novi album "Bioskop" i priznala da se zbog novih pesama žrtvovala kada je ishrana u pitanju.

СЕКА АЛЕКСИЋ ОБЈАВИЛА: Не могу више, од мене је доста!

Foto: Printskrin Instagram/seka_aleksic

Tačnije, da je u proteklom periodu morala da se odrekne svega onog što voli da jede. Međutim, tim mukama je došao kraj.

- Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i testo, mesec dana - ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vreme je da se vratim na doručak: pasta sa četiri vrste sira, ručak pica i večera makovnjača, a užina, zna se - krem bananice - poručila je Seka svojim pratiocima na "Tviteru".

Podsetimo, pevačica se nedavno požalila prijateljima na Tviteru da tokom čitavog dana skoro nije jela, kako bi se dodatno stesala, a sve je to opisala u šaljivom stilu.

- Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela - našalila se tada Seka.

Inače, kada je smršala 10 kilograma, Seka je priznala za medije u čemu je njena tajna.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - ispričala je Aleksićeva.

BONUS VIDEO:

Pogledajte reakciju Nataše Bekvalac nakon sto joj je ćerka rekla da je debela

 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024