PIO JE FLAŠU VOTKE NA DAN: Oskarovac ugledao devojku u reklami, zaljubio se i otišao u Brazil - zajedno su pola veka! (FOTO)

Novosti online

23. 04. 2022. u 23:22

LEGENDARNI Majkl Kejn je viđen pre par nedelja sa suprugom Šakirom Bekš na večeri u restoranu "Scotts" u Londonu. Ovo je njegov prvi izlazak u javnost nakon operacije, a pri ulasku u restoran, videlo se kako mu pomoć pruža nepoznata muška osoba.

ПИО ЈЕ ФЛАШУ ВОТКЕ НА ДАН: Оскаровац угледао девојку у реклами, заљубио се и отишао у Бразил - заједно су пола века! (ФОТО)

Foto: EPA

Par je u braku 49 godina, a glumac, koji iza sebe ima neverovatnu karijeru, zaljubio se u nekadašnju manekenku na prvi pogled. Naime, on je gledao reklmu za kafu 1971. godine u kojoj je primetio Šakiru - piše Blic Žena.

- Bio sam sa prijateljem kod kuće i gledali smo televiziju kad su prikazali reklamu za kafu iz Brazila. Video sam devojku koja je bila u reklami i rekao prijatelju: 'Ovo je žena za mene, sutra putujem u Brazil kako bih je našao' - otkrio je Majkl.

Dvostruki oskarovac potom je otišao u noćni klub i tamo sreo prijatelja, kome je rekao gde putuje i pozvao ga da ide sa njim. Sve mu je objasnio, a onda su shvatili neverovatnu slučajnost.

- Rekao mi je da radi za tu kompaniju kafe. Pitao sam ga da li mi može pomoći da je pronađem kada stignem u Brazil, a on mi je rekao: Ona nije Brazilka, Indijka je, živi nekoliko ulica odavde - priča Kejn.

Glumac neretko ističe koliko mu je supruga promenila život:

- Bez nje bih davno bio mrtav. Verovatno bih se opio do smrti.

Foto: EPA

 

Tvrdi kako je nekada ispijao bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija cigareta na dan, a Šakira ga je smirila i prestao je sa lošim navikama. Kaže da mu je ona dala motiv da ostane trezan i zdrav.

- Ona je moja desna ruka, osoba od poverenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam je upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje - naglasio je glumac, pa je dodao kako je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri često bio okružen zgodnim ženama, ali nikada nije imao poriv da prevari suprugu jer je njemu otkad ju je prvi put video ona najlepša.

- Nikad nisam bio u iskušenju da zastranim i prevarim je. Neke moje kolege tvrde kako se prevara na setu ne računa, ali ja se nikad nisam sa time slagao i uvek vodim suprugu na snimanje - objasnio je Kejn i dodao:

Foto: EPA

- Za početak, tipična stvar pri snimanju filmova jeste odlazak na različite lokacije, sa mnogo prekrasnih glumica, a oženjen si. Znate i sami šta bi se moglo dogoditi.

Britanski glumac, koji je odigrao više od 100 filmskih uloga i osvojio sve važne nagrade, pohvalio se kako je njegov brak fenomenalan, a otkrio je i koja je tajna njegova uspeha.

- Tajna uspešnog braka je u dva kupatila. Nikad ne želiš deliti kupatilo sa ženom ili završiti u nekom uglu gde stoje tvoje stvari za brijanje i ostale stvari. Ja sam stariji od nje i treba mi više prostora - ispričao je oskarovac.

Kaže kako su žena i on u svemu jednaki.

Foto: EPA

- Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvezdu ili neko slično sr**e poput toga - rekao je. Naglasio je kako je potrebno svog partnera uključiti u sve i tako je sa njim i suprugom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)