"KAKO SE VESELI, A MRKA JE UMRO PRE TRI MESECA": Tviteraši osudili Bekutu, ona im zapušila usta - To ti nije palo na pamet? (FOTO)

Novosti online

14. 03. 2022. u 00:16

JEDNA korisnica društvene mreže Tviter osudila je pevačicu Anu Bekutu, te istakla kao je iznenađena što se pevačica veseli samo tri meseca nakon smrti Milutina Mrkonjića.

КАКО СЕ ВЕСЕЛИ, А МРКА ЈЕ УМРО ПРЕ ТРИ МЕСЕЦА: Твитераши осудили Бекуту, она им запушила уста - То ти није пало на памет? (ФОТО)

Foto: Ataimages

Političar Milutin Mrkonjić Mrka napustio nas je u novembru mesecu, a njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta naišla je na osudu na društvenim mrežama.

- Obožavam Anu Bekutu, ali kako može onako da peva, igra i veseli se, a Mrka umro pre tri meseca? Ja mislila ona će baš da pati za njim - zapitala se jedna tviterašica.

Onda je usledio i Bekutin odgovor.

- A nije ti palo na pamet da sad glumim da sam srećna? - poručila je joj je Ana Bekuta i dobila brojnu podršku.

Foto: Printskrin

Inače, Bekuta je nedavno podelila fotografiju sa Milutinom, uz koju je citirala apostola Pavla.

- Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvalisa, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve veruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Apostol Pavle - Prva poslanica Korinćanima -  napisala je tada Ana Bekuta.

Mrkonjić je preminuo 27. novembra prošle godine na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde se lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja, međutim, njegovo srce nije izdržalo.

BONUS VIDEO - POTRESAN GOVOR IVICE DAČIĆA: Poslednji pozdrav velikom prijatelju

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati