CECA PROGOVORILA O LUKASU I KONSTRAKTI : To takmičenje je za mlade željne dokazivanja

Novosti online

16. 03. 2022. u 15:33

SVETLANA Ceca Ražnatović konačno je progovorila o Pesmi za Evroviziju i predstavnici Srbije Ani Đurić Konstrakti.

ЦЕЦА ПРОГОВОРИЛА О ЛУКАСУ И КОНСТРАКТИ : То такмичење је за младе жељне доказивања

foto: V. Danilov/Printskrin

Pevačica kaže da je svim srcem navijala za svog prijatelja Acu Lukasa, te da smatra da je Konstraktina pesma dobro osmišljen šou.

- Nisam gledala "Pesmu za Evroviziju", jer sam to veče gledala "Zvezde Granda". Konstraktina pesma mi je više performans, fazon je. Naravno da ću navijati za nju, ali ja sam podržala Lukasa. Sviđale su mi se i Sara Jo i Angelina - kaže Ražnatovićeva.

Na pitanje da li ona ima zdravstvenu knjižicu Ceca odgovara:

- Ja imam zdravstvenu knjižicu. 

Ceca je istakla i da se nikada ne bi takmičila na ovom festivalu:

- Ja se ne bih prijavila jer smatram da je to za mlade ljude, koji su željni dokazivanja. Potpuno sam sebe ostvarila u muzici, ispunila san koji sam želela.

(Informer)

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZDANjE KOMPANIJE "NOVOSTI" I "KAMPHAUSEN MEDIA" - 8 godina u najtežem zatvoru Tajlanda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)