PESMA JE POMERENA: Saša Popović promenio kanal kad je Konstrakta zapevala

Novosti online

09. 03. 2022. u 10:58

KONSTRAKTA je Srbiju oduševila numerom "In corpore sano", kojom će nas predstavljati na Evroviziji ove godine u Torinu, a reči pesme su već svima "ušle u uvo", pa tako i Saši Popoviću.

ПЕСМА ЈЕ ПОМЕРЕНА: Саша Поповић променио канал кад је Констракта запевала

Foto: P. M./ Printskrin

Ipak, Popović je otkrio da kada je prvi put čuo pesmu promenio je kanal, ali da mu se posle jako dopala.

- Gledao sam prvo polufinale kada je Konstrakta bila i kada je njena pesma počela: 'Koja je tajna kose Megan Markl" i ja gledam, promenio sam kanal, malo gledam izbor, malo sam gledao nešto drugo. Nisam ni obratio pažnju na tu pesmu i kada je došao podsetnik za glasanje, i krenuo navijački nastup, ja sam tu pesmu prihvatio kao navijačku. Meni se tada dopalo... Ja sam prvo polufinale poslao 20 poruka za Zorju - rekao je Saša Popović i pokazao telefon u jutarnjem programu Prve televizije, pa dodao:

- Kada je došlo finale ja sam glasao za Konstraktu. Pesma mi se zaista dopala. Zvala me je Marija Šerifović i rekla: "Ova će da pobedi". Ja mislim da će ona ući u finale.

Popović je dodao i da su dan nakon Konstraktine pobede svi na snimanju emisije "Zvezde Granda" pevušili njenu pesmu.

- Mi smo stalno slali pesme na Evroviziju melodične koje imaju početak, sredinu i kraj, ovo je prvi put da šaljemo pesmu koja je 'pomerena' i koja ima neku foru, ajde da probamo i to - poručio je Saša Popović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!