UDAJE SE KORTNI KARDAŠIJAN: Kontoverzni par uskoro staje na ludi kamen, a ovo su prvi detalji glamuroznog venčanja

Novosti online

08. 01. 2022. u 13:27

KORTNI Kardašijan želi da se što pre uda za verenika Travisa Barkera, te je uveliko započela pripreme za venčanje.

УДАЈЕ СЕ КОРТНИ КАРДАШИЈАН: Контоверзни пар ускоро стаје на луди камен, а ово су први детаљи гламурозног венчања

Foto: Printskrin Instagram/kourtneykardash

Kotntoverzni par Kortni Kardašija i njen dečko Travis Barker verili su se pre tri meseca, a kako se sada navodi, njih dvoje uveliko su počeli pripreme za venčanje.

Naime, kako pišu strani mediji, Kortni je već našla planera venčanja, a i njena majka Kris je uključena u ceo proces. Navodno, Kardašijanka želi da se venčanje desi što pre.

 - Svesna je da treba vremena da bi sve bilo savršeno, ali želi da se uda što je pre moguće. Sve rade zajedno. Kortni je opuštena što se tiče detalja, nije previše zahtevna mlada - otkrio je izvor blizak paru pa dodao:

 -Travis je uključen, ali dopušta njoj da donosi odluke i želi da to bude njen dan. Plan im je da se venčaju ove godine - kazao je izvor blizak porodici.

Kako se navodi, ceremonija neće biti velika jer žele da prisustvuju samo bliski prijatelji i porodica.

 - Imaju sjajnu rutinu i provode vreme u njegovoj i njenoj kući sa decom. Žele da počnu zajednički život, ali ne žure jer im ovako odgovara. Toliko su zaljubljeni jedno u drugo i veoma se poštuju. Uzbuđeni su zbog venčanja i ne mogu da dočekaju naredno poglavlje njihovih života - ispričao je izvor.

Zanimljivo je da Kortni sada jako želi da se uda, što nije bio slučaj ranije. Naime, dok je bila u vezi sa Skotom Disikom, sa kojim ima troje dece, nije ni pomišljala na to. Njih dvoje su proveli zajedno čak devet godina.

Podsetimo, otkako su zapoćeli vezu par je nerazdvojan, a svojim eksplicitnim izjavama ljubavi često su zgražavali javnost. Kortni  je zbog veze sa bubnjarem čak promenila i stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžu.

BONUS VIDEO:

Odlazak Isidore Žebeljan - život satkan od nota

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije