CECA BEZ ŠMINKE: Pevačica u prirodnom izdanju - ovakvu je ne viđamo često! (FOTO)

Novosti online

05. 01. 2022. u 23:05

FOLK diva Ceca Ražnatović u javnosti se uvek pojavljuje sređena od glave do pete, te retko imamo prilike da je viđamo u prirodnom izdanju - bez šminke.

ЦЕЦА БЕЗ ШМИНКЕ: Певачица у природном издању - овакву је не виђамо често! (ФОТО)

Foto: ATA

Poznato je da je Ceca deo stručnog žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a jedan od njenih kandidata objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako pevačica izgleda bez šminke.

Mnogi su se oduševili kako folk diva izgleda u prirodnom izdanju, te su zaključili da mnogo lepše izgleda bez šminke.

BONUS VIDEO - OVAKO SAM SE PROBUDILA: Instagram story Anastasije Ražnatović

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju