NAJTUŽNIJI BOŽIĆ ANE BEKUTE: Pevačica napustila Beograd, otišla u manastir (FOTO)

Novosti online

07. 01. 2022. u 21:04

PEVAČICA Ana Bekuta nedavno se suočila sa velikim gubitkom, kada je izgubila svog dugogodišnjeg partnera i životnog saputnika političara Milutina Mrkonjića.

НАЈТУЖНИЈИ БОЖИЋ АНЕ БЕКУТЕ:  Певачица напустила Београд, отишла у манастир (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub/Premijera

Pevačica se sada oglasila na svom profilu na Instagramu i obratila se svima koji slave Božić.

Ona je pozirala sa svojom unukom Sonjom ispred jednog manastira u Bosni i Hercegovini i tom prilikom poslala snažnu poruku:

- Mir Božiji, Hristos se rodi. Mili moji, neka Hristovo rođenje donese ljubav, mir i radost u sve vaše domove i da svaku nesreću i tugu ostavi daleko iza vas. Nadam se da današnji dan provodite srećni i zdravi sa svojim porodicama i onima koje volite. Ako poznajete nekog ko je usamljen danas, pozovite ga. Volim vas i grlim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Podsetimo, Ana Bekuta je za Novu godinu pevala u Trebinju na Trgu. To je zapravo bilo njeno prvo javno pojavljivanje i nastup, nakon smrti njenog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića.

Kao što su njeni prijatelji pričali, bez obzira što će se vratiti na scenu, Ana je i dalje slomljena i pati. Porodica i unuci su joj najveća uteha i čine sve da joj svaki dan uvesele koliko mogu.

BONUS VIDEO: APLAUZ ZA MRKU: Prijatelji, partijske kolege i porodica odali počast političaru

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)