"BILA JE PRIRODNA LEPOTICA, A SADA IZGLEDA KAO DŽOKER: Glumica iz serije "Seks i grad" besna zbog komentara na račun njenog izgleda

Novosti online

14. 12. 2021. u 11:21

NAKON što se u ulozi Šarlot Jork vratila na male ekrane u nastavku serije "Seks i grad", 56-godišnja Kristin Dejvis ne krije koliko su je povredili komentari na račun njenog izgleda.

БИЛА ЈЕ ПРИРОДНА ЛЕПОТИЦА, А САДА ИЗГЛЕДА КАО ЏОКЕР: Глумица из серије Секс и град бесна због коментара на рачун њеног изгледа

Foto: Profimedia

"Bila je prirodna lepotica, a sad izgleda kao DžOKER IZ BETMENA": Glumica iz hit serije besna zbog komentara na račun njenog lica, pa je poručila - JE*ITE SE!

Kristin Dejvis nakon premijere dugoiščekivane serije "I tek tako" zasmetali su komentari i kritike gledalaca koji su se obrušili na njene godine i izgled u seriji.

Foto: Profimedia

 

Naime, u razgovoru za Sandej Tajms, jedna od glavnih junakinje hit serije 90-ih "Seks i grad", kao i nastavka istog pod nazivom "I tek tako", rekla je da ju je iznenadila pažnja koju su ona i njene koleginice Sara Džesika Parker i Sintija Nikson dobile zbog novih epizoda i uloga koje su inicijalno igrale u svojim tridesetim.

Foto: Profimedia

 

Iako njen lik u seriji ima problema sa starenjem jer nagovara Mirandu da ofarba sedu kosu, u stvarnom životu Kristin Dejvis kaže da se paparaci svim silama trude uhvatiti što lošije fotografije 50-godišnjakinja na setu.

- Svi smatraju da mogu da komentarišu što god da požele i da pišu kako im se sviđaju ili ne sviđaju naša kosa, naša lica, bilo šta... To je došlo do takvog intenziteta da sam ostala u šoku. Besna sam, a to ne želim, pa sam prestala da čitam komentare - rekla je Kristin Dejvis o kritikama koje je dobila nakon premijere "I tek tako".

- Znali su svake nedelje da pišu o mom telu "u obliku kruške", ali to mi tada definitivno nije bio kompliment. Izluđivalo me jer to tad nisam mogla da sprečim, a ni sada nije ništa drugačije. Biću iskrena, osećam se tako da bih svima rekla "Je*ite se. Je*bite se, ljudi, napravite bolje ako mislite da možete." Eto, tako se osećam. To je problem sa društvenim mrežama, jer ne znaš ništa o ljudima s druge strane. Oni su tu samo da bacaju "bombe" koje će te povrediti. I to me ljuti.

Pored komentara na račun izgleda Sare Džesike Parker i Sintije Nikson, koje su očigledno prirodno ušle u zrele godine, Kristin Dejvis je najgore prošla zbog upotrebe botoksa.

"I samo tako, Šarlot ima novo lice", "Što je Šarlot učinila svom licu", "Potpuno razumem pritisak pod kojim su žene i moraju da izgledaju na određeni način i verovatno ću i sama imati plastičnu operaciju ako budem imala novca. Ali, Kristin Dejvis izgleda kao Džoker iz Betmena", "Svaki put kad pokažu lice Kristin Dejvis pitam se koliko je platila za tako groznu plastičnu operaciju. Pre je bila prirodna lepotica", deo je komentara koji su se proširili društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Družila se sa Hičkokom, a Ričard Barton je tražio da igraju zajedno

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024