"NE ISPLATI MI SE!" DŽordž Kluni odbio 35 miliona dolara za jedan dan posla

Novosti online

03. 12. 2021. u 22:10

GLUMAC Džordž Kluni rekao je da mu je jednom ponuđeno 35 miliona dolara za jedan dan posla, ali je odbio ponudu nakon što je zaključio da mu se ne isplati.

НЕ ИСПЛАТИ МИ СЕ! Џорџ Клуни одбио 35 милиона долара за један дан посла

Foto: EPA

Oskarom nagrađeni glumac i producent ispričao je anegdotu nakon što ga je novinar tokom intervjua za Gardijan pitao da li je ikad pomislio da ima dovoljno novca.

- Pa da. Ponuđeno mi je 35 miliona dolara za jednodnevni posao na snimanju reklame za avio-kompaniju - rekao je i dodao da se konsultovao s Amal, svojom suprugom, te da su odlučili da se ne isplati. Avio-prevoznik se povezivao sa, kako kaže, "zemljom koja je, iako je saveznik, ponekad diskutabilna".

- Pomislio sam: "Pa, ako mi oduzima minut sna, ne isplati se" - rekao je oskarovac.

Uz decenijama dugu karijeru u Holivudu, Kluni ima i opsežan poslovni portfelj, a zaradio je preko 40 miliona dolara za reklamni rad s jednom švajcarskom kompanijom. Njegova firma za proizvodnju tekile Kasamigos prodata je prije četiri godine za milijardu dolara, objavio je ranije Insajder.

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)