NE ČITAM VESTI O SEBI, TO VODI U LUDILO! Milan Kalinić otvorio dušu - progovorio i o supruzi Sandri

Novosti onlajn

29. 11. 2021. u 10:25

MILAN Kalinić glumi, igra podjednako i u pozorištu i na televiziji, uvek nas nasmeje kad ni njemu verovatno nije do toga, vredno trenira, privatni život čuva u srcu, a u međuvremenu bude i Fredi Merkjuri.

НЕ ЧИТАМ ВЕСТИ О СЕБИ, ТО ВОДИ У ЛУДИЛО! Милан Калинић отворио душу - проговорио и о супрузи Сандри

Foto: Ataimages

Tokom karantina glumac je napravio svoju verziju spota za pesmu "I want to break free", a za kameru Kurir televizije otkrio je kako je došao na ovu ideju.

- Ovde se dogodila izolacija. Ne pomažem toliko po kući, ovo je bila samo šala, ko je gledao spot za ovu pesmu zna o čemu se radi. Ja nisam toliko aktivan na Instagramu, ali tokom izolacije sam baš pojačao aktivnost. Društvene mreže, internet, vesti sam izbacio iz upotrebe poslednja dva meseca. Oslobodio sam se otrova i stresa, to je jedan vrlo lekoviti potez. Vesti o sebi nikada nisam čitao, to može čoveka samo u ludilo da odvede. Eventualno sportske vesti čitam - ispričao je Kalinić gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije

Glumac je nedavno napunio 49 godina, a za njegovu fit liniju kaže da je pored teretane zadužena i zdrava psiha.

- Teretana je zaslužna za to što sam i u 49. godini u solidnoj formi. Imam korektnu liniju, realno pričam. Pored teretane zaslužan je i način života, genetika i glava. Ako si u glavi dete, ako ne ubiješ to dete u sebi, onda će život da ti bude lepši. Ja sam u suštini dete, i daj Bože da to dete u meni nikada ne nestane. Moja žena izgleda fenomenalno, kod nje je mnogo više genetika nego kod mene i plus na to trenira. Ne mogu da kažem da se takmičimo ko bolje izgleda, inspirišemo se međusobno. Malo je ružno da čovek ne vodi računa o sebi, kad moja žena izgleda vrhunski, nije u redu da ima nekog trbonju pored sebe - rekao je Kalinić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega