SANJALA MRKINU SAHRANU: Ana Bekuta predosetila smrt Milutina Mrkonjića

Novosti online

29. 11. 2021. u 00:33

NEKADAŠNJI ministar za infrastrukturu i saobraćaj i počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić (79) preminuo je u subotu uveče na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, gde se poslednjih nedelja lečio zbog srčanih smetnji i tegoba.

САЊАЛА МРКИНУ САХРАНУ: Ана Бекута предосетила смрт Милутина Мркоњића

Foto: Printscreen/Jutjub/Premijera

Kako prenosi portal Republika, njegova dugogodišnja partnerka Ana Bekuta požalila se pre nepuna dva meseca kolegama na snimanju "Zvezda Granda", kada je ispričala da je početkom oktobra sanjala Mrkinu smrt, pa je danima bila van sebe. Mesec dana posle košmara koji je Bekuta imala Milutinu se stanje pogoršalo, a Ana se trudila da bude jaka iako se plašila najgoreg.

- Ana je tog dana došla nervozna na snimanje, pa smo je svi pitali šta nije u redu. Dok je čekala da iz bekstejdža svi uđu u studio, pričala je s Bosancem i Snežanom Đurišić o snu koji je imala i bila je na ivici da zaplače. Rekli su da se ne opterećuje, da je to samo san i da ih iznenađuje što je to shvatila toliko ozbiljno. Ana se tad smirila, sve je bilo u redu, a Mrka joj je već sutradan rekao da ne brine i da je neće još dugo napustiti – ispričao je izvor portala „Republika“.

Posle nekoliko nedelja Mrki se stanje pogoršalo. Milutina su posle zadržali u bolnici. Ana je od tada pod stresom, pa je Mrku prilikom posete podsetila šta je sanjala.

Mrka je navodno počeo da se smeje iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najlepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti.

Foto: Tanjug/Dušan Mitić

Za san koji je Bekuta sanjala zna i Saša Popović, kom je pevačica sve ispričala kada je pitao kako je Mrka dok su ćaskali nakon završetka snimanja.

- Sale, Mrki se stanje ne menja. Stalno zovem doktore i oni mene, po potrebi, ali ne znam ništa još. Sanjala sam njegovu sahranu pre dva meseca, sećate se da sam vam pričala. Nikad nisam imala takve snove, zato sam se uplašila. On mi je u bolnici pričao da sam paranoična, smejali smo se zajedno. Pričao je da nikad neće da me napusti, to me smirivalo. Nisam sujeverna, pa se nadam najboljem. Sahranismo, Saša, brojne kolege, ne mogu više da plačem - rekla je tada Ana Popoviću, ne sluteći da će se ubrzo scenario iz ružnog sna ostvariti.

 

Posvetila mu pesmu "Hvala, ljubavi"

Jednu od svojih pesama Ana Bekuta posvetila je Mrki. Reči pesme do tančina govore o tome koliko je njihova ljubav zapravo bila jaka. U pitanju je pesma "Hvala, ljubavi", koju je pevačica snimila 2013.

- Niče cvet iz kamena, ne beše mu namera i jedna ljubav neznanog porekla u srcima se niotkud zatekla. Od sto čuda čudnija, od sto zora mudrija, te noći s tobom pokvarila mi san, pa od tada i noć je meni dan - glasi jedna strofa, a Mrka je u više navrata u intervjuima pričao o tome koliko voli pevačicu.

BONUS VIDEO- ZBOG TEBE PLAČEM I KAD SUZA NEMAM: Dirljiv govor Olivere Kovačević na komemoraciji Merimi NJegomir

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)