OVDE JE MILUTIN MRKONJIĆ ŽIVEO SA ANOM: Penthaus u srcu Vračara, komšije su o njima imale samo reči hvale (VIDEO)

Novosti online

28. 11. 2021. u 00:37

MILUTIN Mrkonjić preminuo je u 79. godini u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", gde su se lekari danima borili za njegov život.

ОВДЕ ЈЕ МИЛУТИН МРКОЊИЋ ЖИВЕО СА АНОМ: Пентхаус у срцу Врачара, комшије су о њима имале само речи хвале (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Do poslednjeg dana bio je u velikoj ljubavi sa pevačicom Anom Bekutom, sa kojom je živeo u velikom stanu u srcu Vračara. U njihovom stanu preovladavaju zeleni tonovi kada je reč o nameštaju, a koliko je pevačica pedantna govori činjenica da sve drži na svom mestu, a da je u kuhinji sve sređeno cakum-pakum. Zanimljivo je da u jednom delu stana ima svoj kutak gde se nalazi veliki broj nagrada, ali i šminkernica gde se muzička umetnica sprema kada odlazi na neke događaje.

Milutin je u jednom delu stana imao fotelju u kojoj je samo on sedeo, pored se nalazi stočić gde je odloženo nekoliko daljinskih upravljača, a ispred njega TV.

Čitav prostor odiše šarmom, a svuda se mogu videti zajedničke fotografije, a tu se negde nalaze i ordeni koje je Mrka za života dobio. Prostrana terasa sa nestvarnim pogledom je prava oaza u kojoj se pevačica odmara i puni baterije.

Kada je reč o njihovom komšiluku, o Ani Bekuti i Milutinu Mrkonjiću imali su oduvek samo reči hvale, ali i isticali da je pevačica jako vodila računa o svom partneru, te da je umela i da mu podvikne kada je ne bi slušao.

Foto: Instagram

Ovako su pre nekoliko meseci govorili o njima za medije:

- Ana i Mrka su sjajne komšije, oni su toliko prijatni, nikada nisu prošli da se sa osmehom ne jave, on se često i šali, dobaci poneku doskočicu. Međutim, njega poslednjih meseci baš slabo viđam, znam da je imao neki zdravstveni problem, od tada retko izlazi, a ne da mu ni Ana, inače bi on i te kako šetao i švrćkao se. Često, ma skoro svaki dan, čujem kad Ana viče na njega, kao da ima malo dete, nekad ume da bude baš grlata. Skoro je vikala na njega, jer je ona valjda imala snimanje na Zvezdama Granda i ceo dan bila tamo. On je to iskoristio da malo izađe iz stana, otišao je u neki restoran. Kad se vratila kući, zgrada je treštala od njene vike. Boji se žena da ne zakači koronu negde, slab mu je imunitet, i ne može da mu dokaže da mora da se čuva. Slatka je, ona se nakon toga u liftu izvinjavala ako je bila bučna - rekla je nedavno Anina komšinica i dodala:

- Ana je kao komšinica prirodna i normalna žena, ne glumi zvezdu i stvarno je svi vole i nju i Mrku, oni su kao par super, samo eto, Ana sada pokušava da izađe na kraj sa Milutinom, jer se baš boji za njegovo zdravlje, a on je kao i mnogi muškarci, nedokazan – izjavila je komšinica za "Star".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda