NAŠ "ĆALE", ŠMEKER, LEGENDA: Aco Pejović se oprostio od Milutina Mrkonjića - "Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag"

Novosti online

28. 11. 2021. u 15:12

MILUTIN Mrkonjić preminuo je u subotu, 27. novembra, u 80. godini, a od njega se u moru javnih ličnosti i pevača oprostio i Aco Pejović.

НАШ ЋАЛЕ, ШМЕКЕР, ЛЕГЕНДА: Ацо Пејовић се опростио од Милутина Мркоњића - Одлазиш, али оставио си огроман траг

Foto: Printscreen/PINK

Pevač je objavio Milutinovu crno-belu fotografiju i ispisao poruku u kojoj je izneo po čemu će pamtiti Mrkonjića, kojeg je u objavi nazvao "ćale".

- Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš "Ćale", šmeker, legenda... Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tiče, "Ćale", tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj - napisao je Aco na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

Milutin Mrkonjić bio je srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik. Početkom novembra primljen je na Kliniku za kardio-vaskularnu hirurgiju u Beogradu, gde mu je ugrađen pejsmejker. U avgustu je operisao srčane zaliske novom metodom, posle čega je bio na kućnom oporavku. Pre nekoliko dana stanje mu se naglo pogoršalo i bitku, nažalost, nije izdržao. 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)