SUPRUGA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD PEVAČA: Pola mene ode s tobom, pola osta s Lejlom i Unom - odmaraj se, a u meni i dalje živiš

Novosti online

26. 11. 2021. u 21:00

POSLE smrti bivšeg učesnika "Zvezda Granda" Jasmina Hasića, koji je izgubio je bitku za život u 37. godini, oglasila se njegova supruga Jasmina potresnim rečima.

СУПРУГА СЕ ПОТРЕСНИМ РЕЧИМА ОПРОСТИЛА ОД ПЕВАЧА: Пола мене оде с тобом, пола оста с Лејлом и Уном - одмарај се, а у мени и даље живиш

Foto: Printskrin "Zvezde Granda"

- Pola mene danas ode s tobom. Pola osta s Lejlom i Unom. Za 16 dodina i 9 meseci zajedničkog života, prošli smo nečijih pet, nemam za čim žaliti, nemam reći da sam nešto želela, a nisi mi omogućio, nema te podrške koju mi nisi pružio, nema onoga za šta nisi stao na moju stranu... I kad nisam bila upravu, rekao bi: "Ne dirajte mi Jacu". Nema zagraljaja kao što je tvoj. I ni za čim ne žalim po pitanju tebe i sebe. Sve smo ispunili. Žalim samo što naše curice nemaju i nikad više neće imati babu svog. Ali dan proći neće, kao, što ti juče obeća, da im ne pričam o tebi i čuvam sećanje na tebe. Kratko je trajalo njima. Ali su najbolje imale. Krnjavo je i uvek će biti. Ali znaj da ne postojiš samo fiizički. Voleću te dok postojim! Ponosna je tvoja Jaca na tebe. Dela tvoja govore o tebi! Odmaraj se, a u meni i dalje živiš! - napisala je Jasmina.

Ona se oglasila i posle suprugove sahrane.

- Današnji broj prisutnih pokazuje tvoju vrednost. Hala Vam svima, koji ste bili fizički prisutni i koji ste bili i jeste uz nas. Dela samo nosimo, a tvoja su očito golema, a ja ću te u srcu i duši nositi za života. Niko i nikad mesto zauzeti ne može. Jer srce je tebe puno! Hvala ti za sve najlepše godine - objavila je Jasmina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)