Nenad Cvijetić ugostio poznate na promociji nove pesme (FOTO)

Novosti online

18. 11. 2021. u 11:02

PEVAČ Nenad Cvijetić održao je promociju nove pesme "Zima će".

Ненад Цвијетић угостио познате на промоцији нове песме (ФОТО)

Foto: Gaja

Na promociji su bili prisutni Žika Jakšić, Saša Milošević Mare, Aco Pejović, Boba Živojinović, Dženan Lončarević, Đorđe David, Sanja Marinković, Milica Pavlović, Višnja Petrović, Milica Jokić i drugi.

- Pesma se dogodila neplanirano. To nije prvi put da se sjajne kompozicije dese kada ih najmanje očekujem. Kada su mi autor muzike Mlađan Dinkić i autor teksta Saša Milošević Mare prvi put u studiju odsvirali ovu pesmu, veoma kompleksnu i izuzetno zahtevnu za pevanje, a iznad svega prepunu emocija, odmah sam znao da je to pesma koja na neki način opisuje i moj život i da moram da je snimim.

- Puno mi je srce što su na promociju došle moje kolege kao i vi novinari i ulepšali mi ovu promociju... - rekao je Cvijetić.

Mlađan Dinkić se posle duže vremena pojavio u javnosti i, po reči mnogih, bio je jako raspoložen, pa čak je u jednom trenutku i goste zabavio pesmom Bijelog dugmeta. 

Očima prisutnih nije promakao ni poljubac u obraz Milice Pavlović i Nenada Cvijetića, dok se pevač peo na binu, a onda zabavljao goste do kasno u noć.

Inače, u Nenadovim pesmama možete uživati u klubu Kasina...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!