VELIKA STVAR ZA NAŠE ŽIVOTE: Karleuša otvoreno o Dušku, ćerkama i planovima

Novosti onlajn

16. 11. 2021. u 12:20

POP zvezda Jelena Karleuša za doček 2022. godine nastupiće ispred Skupštine, a njene naslednice Atina i Nika Tošić prisustvovaće spektaklu, dok njen suprug, fudbaler Duško Tošić, kako je rekla, nema razlog da ne dođe, a ni opravdanje.

ВЕЛИКА СТВАР ЗА НАШЕ ЖИВОТЕ: Карлеуша отворено о Душку, ћеркама и плановима

Foto: Instagram

- Mislim da Atina i Nika još uvek nisu svesne šta se događa i tek će jednog dana znati šta znači to što im je mama pevala ispred Skupštine. Kada jednog lepog dana pogledaju snimke i slike sa te večeri moći će da budu ponosne na majku. Ne vidim zašto i Duško ne bi bio tu, on je sada završio karijeru i ima sve vreme ovog sveta da bude uz njih ispred Skupštine - rekla je Jelena.

- Prvo ću nastupiti ispred Skupštine, onda idem u Kasinu, sutradan sam opet u Kasini, negde će već biti - dodala je pevačica.

- Ovo će biti prvi put da Atina i Nika prisustvuju jednom takvom spektaklu ispred Skupštine, velika stvar i za njihovu majku, i za naše živote, jer je to nešto što ostaje u karijeri kao velika stvar i velika čast, ne može svako da peva ispred Skupštine i ne može svako da napravi koncert koji će obići ceo svet - rekla je Jelena.

Pored Karleuše, na platou ispred Skupštine u novogodišnjoj noći nastupiće Marija Šerifović i Sara Jovanović, a Jelena je najavila spektakl bolji od svetskih zvezda.

- Mogu da obećam, kao što smo uspeli sa vakcinom, da svi svetski mediji objave snimak i sliku, čak smo bili na mnogim naslovnim stranama svetskih dnevnih novina i u udarnim dnevnicima mnogih svetskih i evropskih televizija. Volela bih da pokažemo da Beograd može da napravi spektakl u rangu jedne, zašto da ne, Madone i Britni Spirs i Lejdi Gage, ko je već pomenut. Možda čak i bolje - zaključila je Karleuša.

BONUS VIDEO - KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju