PAPARACO FOTOGRAFIJE JELENE KARLEUŠE: Pevačica u kućnom izdanju prošetala gradom bez trunke šminke (FOTO)

Novosti onlajn

15. 11. 2021. u 14:09

PEVAČICA Jelena Karleuša na sceni uvek blista i, kada izlazi pred publiku, ona je uglavnom u provokativnim izdanjima. Međutim, kada je daleko od scene i od kamera, ona izgleda potpuno drugačije.

ПАПАРАЦО ФОТОГРАФИЈЕ ЈЕЛЕНЕ КАРЛЕУШЕ: Певачица у кућном издању прошетала градом без трунке шминке (ФОТО)

Foto: Instagram

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je Jelenu kako ulazi u jednu prodavnicu na Dedinju. Tom prilikom je Karleuša na sebi imala patike, sportsku trenerku i kačket u bež boji, dok je lice pokrila zaštitnom maskom, čime je pokazala da poštuje mere koje su na snazi.

Pevačica je, nakon što je izašla iz džipa, neko vreme pričala telefonom, a zatim je na brzinu obavila kupovinu u jednoj drogeriji, da bi opet sela u svoj automobil i uputila se ka porodičnom domu, koji se nalazi nedaleko od mesta gde je kupovala kozmetiku i sitnice koje su joj potrebne za kuću.

Inače, ovo neuobičajeno, ležerno izdanje u kome je snimljena Karleuša ne bi trebalo nikog da iznenadi, jer je i sama mala od skandala u javnosti pričala da u privatnom životu ne voli posebno da se sređuje i nosi provokativnu garderobu i da je najčešće po ceo dan u pidžami ili trenerci, kao što je to bio slučaj ovog puta.

BONUS VIDEO - KAKO PROVERITI RADNI STAŽ: Jelica Timotijević iz PIO fonda u novoj epizodi Ft1P

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)