HIČKOK JE MOJOJ PORODICI NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA: Dakota DŽonson otkrila šokantnu istinu!

Novosti online

15. 11. 2021. u 00:48

ZVEZDA "50 nijansi" Dakota DŽonson progovorila je javno o svojoj poznatoj baki Tipi Hedren i kako joj je Alfred Hičkok uništio karijeru, jer nije želela da spava sa njim.

ХИЧКОК ЈЕ МОЈОЈ ПОРОДИЦИ НАПРАВИО ПАКАО ОД ЖИВОТА: Дакота Џонсон открила шокантну истину!

Foto: EPA

NJena ispovest u okviru jednog podkasta ubrzo je postala i jedna od glavnih tema razgovora, pošto do sada nije bilo poznato to koliko je filmska diva delila poslovne priče s porodicom.

- Ona je uvek bila iskrena, hrabra, verovala je u sebe i stajala iza svake svoje reči. A Hičkok, on je uništio njenu karijeru, jer nije htela da spava s njim. To je bio teror, šta je on radio. I nikad mu se nije skretala pažnja - tvrdi DŽonsonova u "Awards Chatter" podkastu, ali ovo nije baš prvi put da tako nešto izlazi pred publiku.

Naime, Tipi je u svojim memoarima koje je objavila 2016. pisala o tome kako ju je Hičkok napastvovao za vreme snimanja filmova "Ptice" i "Marni".

- Nije bitno u kojoj si branši, nedopustivo je da se ovako nešto dešava. Posebno mi je teško da pričam na ovu temu jer je u pitanju moja baka. Neko je iskoristio ženu koja je moja baka… Ona je i prema meni i mojoj mami uvek bila sjajna. Uvek nas je savetovala da neke stvari ne prihvatamo, ma ko da je u pitanju i ne bi birala reči. I još uvek je prava filmska diva - nastavila je Dakota.

Tipi je u svojim memoarima, inače, opisivala kako bi vozač reditelja obilazio oko njene kuće, kako je tražio od nje da ga dodiruje, a jednom je čak i na silu pokušao da je poljubi na zadnjem sedištu limuzine.

O napastvovanju je, sa druge strane, dugo ćutala jer termini poput se*sualno uznemiravanje, napastvovanje, uhođenje… "Nisu postojali ranih šezdesetih".

BONUS VIDEO - VAŠINGTONSKE TAJNE: Ko je u Beloj kući bio gej, a koga su volele žene?

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)