"BOJIM SE, ON SE OSEĆA UŽASNO": Supruga Aleka Boldvina se oglasila nakon strašne tragedije

Novosti online

31. 10. 2021. u 18:51

SUPRUGA Aleka Boldvina (63), Hilarija Boldvin (37) boji se da glumac ne razvije PTSP nakon što je slučajno ubio snimateljku Halinu Hačins .

БОЈИМ СЕ, ОН СЕ ОСЕЋА УЖАСНО: Супруга Алека Болдвина се огласила након страшне трагедије

Foto: EPA

"Volim te i tu sam", napisala je Hilarija u emotivnoj objavi na Instagramu uz fotografiju isprepletenih ruku nje i supruga.

Ranije u subotu Hilarija je pokazala podršku glumcu dok je stajala uz njega dok je razgovarao s medijima. Bio je to prvi put nakon fatalne nesreće da su Boldvinovi razgovarali s novinarima.

Hilarija je tada odvezla svoju porodicu u Vermont zbog zabrinutosti za mentalno zdravlje svog supruga.

- Dovela sam ga ovde jer moramo da oplakujemo smrt. Aleku se dogodila stvarno traumatična stvar, a ja pokušavam da ograničim PTSP - izjavila je Hilarija.

- Pogledate šta se događa vojnicima i policajcima kada se ovako nešto dogodi, to je traumatično. Došli smo samo zbog tišine - dodala je.

Otkrila je da se njen suprug oseća "užasno" i da su "pokušavali da nađu mirno mesto" kako bi ona mogla da se brine za njega.

- Potreban mu je prostor da se ja brinem o njemu i njegovom mentalnom zdravlju - rekla je.

(24sata.hr)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - Kakav je bio Dragan Nikolić - Gospodin mangup?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)